Creative Audigy 2 ZS или X-Fi ??
Има ли някакво предимство на Audigy 2 ZS пред X-Fi , защото мисля да си купя X-Fi Extreme Music.. и се чудя дали Audigy има някакво специфично предимство(а) пред нея и ако има какви са те точно .Искам някой да ми каже подробно разбирач моля ;))) мерси предварително
Re: Creative Audigy 2 или X-Fi ??
Освен цената друго предимство не виждам.
Re: Creative Audigy 2 ZS или X-Fi ??
* Хмз, това за цената по горе е вярно . Зависи за какво ползваш картата и какъв ти е бюджета:-)
.Не са много хората у нас които биха отделили такива суми за звукова карта, така че не очаквай компетентни мнения.(Моето също не претендира за това:-).* За съжаление впечатленията ми от екс фай елит про са съвсем пресни а и не съм сложил друго освен драйверите за сега. Не ми достига време. Освен това преминах към екс фай директно от лайв 5.1. Това което мога да ти кажа със сигурност е че разтоварва процесора от към обработка на звук(нищо ново за тебе предполагам).Освен това по характеристики отношението сигнал шум е по добро (1дб за модела който си избрал,8дб за елит про което не вярвам някой да може да усети). Останалото са по добрите възможности за обработка на звука и т.н. все неща които още не съм пробвал в практиката и трябва да повярвам на характеристиките които дават от Криейтив.
Препоръчвам ти този линк за да сравниш сам. http://www.creative.com/products/com...mparechart.asp
С две думи ако имаш пари вземай екс фай.