kajete neshto za tazi video card?
integrirana na laptop e!
po-dobra li e ot ati m x1600
Преглед за печат
kajete neshto za tazi video card?
integrirana na laptop e!
po-dobra li e ot ati m x1600
по-зле е
Графичните чипове на Интел са абсолютни боклуци.Цитат:
Първоначално публикувано от taipan
Моля Ви помогнете ми да си избера най-добрата карта на NVidia в порядъка около 100$, като да има DVI или HDMI изход. Имам LCD телевизор и искам да си подобря картината от компа. Сега съм с GF 5200 и имам смущения в картината. Кажете ми дали е от картата или от кабела. Не съм много компетентна и дано не ми се смеете като четете това :)). Дано все пак някой ми отговори и благодаря предварително за това.
OFF TOPIC
Не бъркай LCD с LSD :) Докато LCD (произнася се "ел-си-ди") идва от Liquid Crystal Display, т.е. "дисплей с течни кристали", то LSD ("ел-ес-ди") е общоприетото име за Lysergic acid diethylamide, което в общи линии е наркотикЦитат:
Първоначално публикувано от mystica
:jamaika
Сега по темата: нямам поглед върху пазара на видеокарти и цените им в момента в България, но ще ти кажа, че видеокарта с HDMI няма, понеже по тоя интерфейс се предава и звук, а той няма как да дойде от видеокартата.
Вариантът е видеокарта с DVI и преходник DVI->HDMI или директно кабел, който в единия край има "женски" DVI конектор, а в другия - "мъжки" HDMI. Аз бих предпочел второто.
Звукът отделно го вадиш от звуковата карта и го пускаш в аналоговия вход на телевизора, или на ресивъра, ако имаш такъв. И в двата случая обаче звука ще е аналогов, за разлика от видеото. Вариантът да предадеш и звука по цифров път е да имаш ресивър с коаксиален или оптичен цифров вход (S/PDIF), както и звукова карта с подходящ изход и да ги свържеш по този начин.
Благодаря за поправката, но толкова внимавах какво питам, че не съм обърнала внимание, че правя грешка.:)) Благодаря ти за отговора, но ще се радвам ако все пак зная кой модел на NVidia да си взема с DVI изход.
игри смяташ ли да играеш с въпросната карта или идеята е само заради образа?
Да, ще играя игри, разбира се!!!:)) Без тях не е интересно. Спрях се на модел 6200. Какво ще кажете. Да я взема ли?
6200.... маааалко по-добре е от 6100, но и с нея не се надявай да цъкаш нормално каквото и да било през последните.... хайде да кажем, 1 година
Благодаря! След една година пак ще си купя. :ole
не бееее :))Цитат:
Първоначално публикувано от mystica
нищо, излязло през последната 1 година няма да върви като хората!
а не че няма да изръжи повече от 1 година!
на тази карта отдавна й е изпята песента!