AVer MEDIA Studio Capture TV card
Nqko znae li kude v Sofia moga da namerq TV Capture Card na AVerMEDIA. Po specialno mi trqbva STUDIO varianta.
... i ako nqkoi ima vpechatleniq ot tazi karta molq neka da kaje, zashtoto az po princip sum dosta skeptichen kum tezi ustroistva no mi trqbva i nqma kak da ne vzema.
... ili kakva karta vie bihte mi preporuchali koqto da raboti dobre pod xp
Редактирано от - Ivory® на 16/07/2002 11:19:43
150 - 160 lv
Спомените правят бъдещето да изглежда, като минало!
Az sym s flyvideo 98 stero, no sledwashtata koqto shte si wzema e miro. Na wsqkyde kazwat che e osobeno dobra. I maj ne se komplektowa s tuneri na lg, koito sa opredeleno po-loshiq wariant. Modelite koito se prodawat w momenta sa s bt878 (predi towa s bt848) koeto gi prawi sywsem sywmestimi sys pochti wsichko. Softuera im bil dostatychno dobyr a za po-pretencioznite - FlyTv poddyrva wsichko s WDM driveri (shtom trygna i na flyvideoto znachi shte wyrwi nawsqkyde). A po-skypiq warinat na miroto (maj beshe kym 80-90 ewro) e sys stereo tuner i t.n..i t.n...No naj-wavnoto kartinata mu bila dostatychno dobra dokolkoto chuwam.
A ako ne si wzemsh nego..prosto se ubedi che towa koeto wzimash ne e s LG tuner. Toj ne stawa. Pochti zadylvitelno trqbwada si kupuwash antenen usilwatel. Moq trygna kakto trqbwa sled 1000 zora.
Sys zdrawe.
za koi model stava vupros
Спомените правят бъдещето да изглежда, като минало!