Въпрос относно HD 2600Pro
Взех си такава видеокарта на кутия пише че едно от изискванията е да имам 400W захранване.
Значи искам да питам това задължително ли е ?
Защото като си пускам някоя игра ми изписва че примерно играта изисква видео аселератор
Requires Hardware Graphics Acceleration
Дали това може да се дължи на факта че съм с 300W ?
Re: Въпрос относно HD 2600Pro
Днес си преинсталирах уиндоуса и се получава същия проблем.
Сложих драйвърите който изтеглих от сайта на saphhire.
Забравих да спомена вчера че когато си пускам някой филм или клип ми излиза зелен екран.
Чува се само звук и излизат субтитри но картина няма.
От какво ли може да е това ?
За зеления екран на филмите съм почти сигурен, че е от кодеците. Какви кодеци си сложил?
klmcodec335
А и вижте кaкво ми пише в Ati Catalyst Control Center
[img width=800 height=600]http://i73.photobucket.com/albums/i224/Tan4eto_2006/untitled-4.jpg[/img]
хм, казваш, че си с нов уиндоус и предполагам, не си слагал други кодеци освен този 3.5 версия?
Все пак пробвай да го махнеш и да сложиш най-новата версия K-Lite Codec Pack 3.7.0 Full или си инсталирай KM Player, който е с вградени кодеци
зелен екран се получава при филми, кодирани с xvid, когато биват пунсати без да бъде инсталиран и divx по-стара версия се опитва да го покаже. инсталирай xvid и всичко ще е наред (със зеленото)
какво общо има AGPx8 с PCI-E карта?! ;)
Картата ми е AGP и като дадох на 8x и го рестартирах ми се върна на off но после опитах още 2 пъти и на 2-рия се оправи.
Сега всичко си бачка нормално и дори зеления екран се оправи без да сменям кодеците.
Благодаря на всички за помощта и за отделеното време по моя проблем :bravo
angel
Цитат:
Първоначално публикувано от fanta orange
офффф майкоо и аз не знам на кой свят съм вече лелеее!!!! Мани мани брате! :-memnon
то пък се оказа, че си го уцелил в тъмното :)
гепи файв !