Изчезна ми управлението докато ръчках по настройките на видеокартата
Значи докато се борех за пореден път с РС за да успея да пускам детските филмчета на малката на ТВ-то( и да си отвоювам РС) взе че изчезна всичко, имам само Старт меню и Пропърти десктоп, обаче каквото и да отворя не го виждам ази не мога си върна стандартния изглед...
И преди ми се беше случвало но образа който изгубих беше на телевизора(който пък прескачаше ужасно) но тогава успях да натисна нужните бутони да си върна управлението, сега и на телевизора няма нищо... :help
А довечера малката като си дойде от градина ще писне за детско... :yikes
Re: Изчезна ми управлението докато ръчках по настройките на видеокартата
май ще се наложи да форматирам при липса на идеи...
system restore . Само това мога да предложа, ако има смисъл де... щото и не става ясно за каква операционна система става дума, и много неясноти има още!
Рестартираш компа и понатискаш от време на време като радист F8, от изкочилото ДОС меню избираш Safe Mode
там като заредиш, махни първо всички настройки за видеото и рестартирай
Ако и в SafeMode не ще да ти покаже нищо, пак от същото меню избери : Enable Vga mode
Цитат:
Първоначално публикувано от Black Adder
Рестартираш компа и понатискаш от време на време като радист F8, от изкочилото ДОС меню избираш Safe Mode
там като заредиш, махни първо всички настройки за видеото и рестартирай
Ако и в SafeMode не ще да ти покаже нищо, пак от същото меню избери : Enable Vga mode
влязох под сейф мод и деинсталирах драйвъра на видео картата, а после стартира нормално и го качих пак
:)
Много благодарности на колегата :)
а проблема с отвоюването на РС е решем, успях да настроя филмите на TV-to... :ole