Мнение за монитор SAMSUNG 931 BF?
Здравейте. Не разбирам много , затова предпочитам да питам разбиращите. Попадна ми на добра цена втора употреба монитор 19' SAMSUNG 931 BF, че стария CRT издава вече багажа. Моля, да споделите, като характеристики добър ли е и заслужавали си за втора употреба и какво да гледам като го тествам. Цената на която ми го предлагат е наполовина колкото новия. Виждам, че в Техномаркет го имат. Ето линк към модела SAMSUNG 931 BF. Предварително благодаря на отзовалите се по темата.
Re:Мнение за монитор SAMSUNG 931 BF?
малко е старичък модел, всичко зависи, за какво ще го ползваш.
Ако е за интернет и няколко филма от време на време става, ако пък мислиш да играеш игри, по добре се загледай по някои нов модел.
Не е за игри. Компютъра се ползва основно за една програма в един кабинет и за интернет. В момента е с един стар CRT и се появяват тънки хоризонтални линии, което ме навява че края му скоро наближава. Просто в момента в кабинета има и един SAMSUNG 741 MP с TV tuner, който не се използва по предназначение и се чудя дали него да не го сложа на компа или да дам пари за 931 BF .
разликата между двата не е някаква огромна, инак щом е за интернет и програми, няма проблем.
mod edit fXOrange
има си раздел, за продаване и неговите правила.
Тъй като си нов, огледай добре форума преди да тръгнеш да публикуваш, каквото и да е.