-
Radeon 9000
Имам следните проблеми с моя Радеон.
1. не може да включи монитора след като виндолса го изключи ( както и да е спрях опцията за изключване )
2. Като не е работил повече време пц-то казва че графичната ми карта не е конфугурирана ... дрън дрън... и трябва да нагласям отново разделителната и рефреша... после рестарт ... лоша работа.
3. Намира винаги по два монитора ( Имам само един тв-аута не е пуснат )
Най-гаден е вторият проблем.
Пробвах го на друг монитор пак се ебава, батерията на биоса ми е читава, пробах си го на АГП 66 Мхз, сложих последните драивери стана по бавен но дефектите си останаха. Сега заминавам за 3 дни и понеделник ще го пробам на друго ПЦ, но дайте моля ви мнения дали да не го сменям ( Гаранционен е ).
-
Radeon 9000
Ako imash vuzmojnost, provai s drug Radeon 9000 (sushtia model i marka po vuzmojnost) i vij dali pak shte stane taka - ako da, znachi samata karta pravi chastichna nesuvmestimost ia s dunoto, ia s AGP Porta po-specialno, ia s niakoi drug komponent.
Sushto taka, ako niamash vuzmojnost za purvoto, pusni kartata na drugo PC (tova pone mislia, che e lesno izpulnimo) i vij rezultata. Uspeh
-
Radeon 9000
Я дай повече инфо за цялата система и инсталираните драйвери на нея... че така е малко на сляпо...
-
Radeon 9000
Abit bx 133 raid ( ata 100) , Celeron 1000@1200, Hdd Maxtor 60gb 7200 ata 133, 184 pc 133 sd ram, CD-RW Yamaha 2100 SCSI ( tecram kontroler ), SB LIVE 5.1, CD TEAC 540, ATI RADEON 9000, Monitor CATEWAY VIVITRON 17. Драивери : За дъното не съм слагал нищо, за редеона последните от саита на АТИ, ДХ 8,1, звуковата карта си е със стандартните от диска, Скъзи контролера съм свалил наи новите, дъното е с последния биос и последните драивери за АТА-100 Раид контролера, ОС в момента е 98 но принципно ще е на ХР.
Aquadark аз на друго пц ще пробам в понеделник, по интересно ми е някои срещал ли е подобен проблем. За картата няма проблем ще ми я сменят но искам да съм сигурен че е за смяна.
-
Radeon 9000
Може и дъното да прави проблеми, щото тая картае правена по последните спецификации и ревизии за AGP4x, докато дъното ти е с по-старичко изпълнение на AGP-то. Не бъди сигурен на 100%, че е от картата.
-
Radeon 9000
Моллов ме изпревари...
1:1 оплаквания съм виждал на руски форум - Гигабайт Рейдон9000 + дъно БХ.
-
Radeon 9000
-
Radeon 9000
forum.ixbt.com
полза няма - смисъл решение. Някои по-нови карти не работят коректно на БХ. Някои работят...
Най-общо - опитай с АГП1х , изключи fastwrites и SBA ...
Всичко по-горе ако си сигурен че инсталацията на Вина е читава ... пробвай и с най-новите драйвери за чипсетите на Интел... вервай ми дори Интел има бъгове... :)
-
Radeon 9000
Сега пък се стартира без проблем, но на теста " NATURE " mi izkluchva monitora :). Ste go probam s XP-to