Re:АТИ HD 5600 проблем с Тв
пробвай на друг HDMI на телевизора, за да установиш дали не ти е изгорял този, който ползваш
Пробвах,даже на 4-те ,активни са,но компа не разпознава телевизора,има ли начин да проверя изхода на видеокартата,имайки предвид че нямам друг приемник с HDMI ?
хммм... преходник dvi-hdmi, след което закачаш монитор с dvi към преходника, за да видиш дали ще изгрее или проблемът ще е в централно прецакан контролер на hdmi-тата в тв-то
Мерси за отговора,само дето закачам през всяко ХДМАЙ камера ,и работят,май проблема ще излезе в компа или видео картата.Или се замислям дали кабела ми не е прецакан... ?
e, кабела можеш да провериш с камерата, но и на мен от самото начало ми миришеше на гръмнал hdmi на видеокартата...
Виж това не съм се сетил,след работа ще пробвам,ама не знам как ще изпатка картата ,инак си работи перфектно,а и съм я включил при изгасени уреди :2guns:
Ама няма как да пробвам,изхода на камерата е мн специфичен :(
Цитат:
Първоначално публикувано от tanatos
Ама няма как да пробвам,изхода на камерата е мн специфичен :(
Мда, най вероятно мини ХДМИ. Може да си потърсиш адаптер, но ще струва майка си и баща си най вероятно.
При мен се случи нещо подобно. Един ден просто windows-а спря да вижда телевизора. Като смених хдми порта на телевизора се оправи - с него го разпознава. В същото време проблематичния хдми порт си работи с други у-ва, но няма обратна връзка към тях, т.е. да им каже каква разделителна способност поддържа.