Проблем с честотата на опресняване
Честотата на опресняване na монитора в някои игри (Wolf III, GTA III) пада на 60Hz и по никакъв начин не мога да убедиа машинката да тръгне нормалмно. Би ли могъл някои да ми каже ка да се оправи проблема.
VGA Radeon 9000Pro, 17" CTX, Win XP - нормално на 1024х768 си държи до 100Hz макс.
Благодаря предварително
По тая тема има изписано много :)
Ако си с Ати (а ти си) Можеш да потърсиш програмата RefreshLock, а ако не я намериш, дай мейл да ти я пратя - не е голяма
P.S. Мисля че последните Каталист драйвери оправят тоя проблем, но все пак...
P.S.2. Ако можеш намери си драйвери на Омега - специално са оптимизирани за игри, имат вграден овърклокър и провервачка за възможността да ти изгори картата. Мисля че всичко е около 18 МБ, но нямам линк, сори :(
Mislia 4e imashe edin nomer prez DirectX
Znachi otivash na More Help i tam na override
izbirash Override Value na 100 i tva e
dano da ti pomogne:)
Temata e meko kazano iztarkana [:)][:)]
Reshenieto e RefreshForce - testval sam ja samo s Nvidia (bez znachenie ot versijata na driver-ite), no se tvardi che e universalna. Potarsi ja s Google.
>
.... po-darvarski variant, no pochti siguren e MultiRes - ot sazdatelite na PowerStrip. Zarejda se pri startirane, no e free.
>
мерси много :) стана с RefreshForce. Майната им на MS че не са сложили някъде възможност за настройка :))))