TV Tool - как да заработи стабилно !!!
Пробвал съм различни версии на TV Tool, но никога досега програмата не е оставала работеща след рестартиране. Или иска отново въвеждане на символите за регистрация, за да мога да я използвам до следващото рестартиране, или се скапва окончателно и не ми разпознава наличието на телевизор, макар че той е включен и започва едно дълго Ctrl+ Alt+ Del...
Как да я кракна завинаги!!!
Има ли някаква по-специална процедура.
malko trudnichko se krakva. mai 5.5 se krakvashe ok. po novite neshto ne iskat. inache za kvo ti e da se puska s win? naprai si shortcut :-)
Стартирам компютъра и след това си пускам програмата. Но се получават горе посочените проблеми.
Ако видеокартата ти не от най новите може да ползваш tvtool 2000. С него няма да имаш проблеми. Аз него използвам щото неуспях да кракна успешно по новите версии. tvtool 2000 е безплатен и не се нуждае от кракване.
Ако кажеш и с ква видеокарта си и кои версии си пробвал....
2000 не става, защото съм с кодек на Conexant, a той е само за Chrontel 7***. Поне така пише по спецификациите.
Картата ми е GF 3 Ti 200 на Chaintech.
mi az sam s tazi karta i si raboti ok. probvai da izteglish ot FTL versia 5.5.3 i ya registrirai kakto sledva:
serial:t3mmjc2zHnE
name:TMG
e-mail:TMG@TVTool.de
Посети линка от сигнатурата и там ще намериш това, което търсиш :)