Кои са драйверите за Радеон 9100
Кои драйвери качвате за Радеон 9100, защото
CD-то , което е с картата има за Radeon от 7000 до 9700 , но за 9100 няма и на W98 не мога да го инсталирам , а пробвах всички от 7000VE до 9700 , никой не приема от тях.
Инсталационната програма го познава като R200, а под вентилатора чипа е 215R7.
От сутринта се ровя в нета , но драйвери за 9100 не намирам, а на сайта на производителя тази карта я няма.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by geniusloki
ми той си е R200...
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Да той си е Р200 , но драйверите за 8500 не стават за него
Хммм, как така на CD-то няма драйвери - виж с едни малки букви на CD-то пише версията - трябва да е 006. Да не се е объркало нещо и диска ти да е 004???
Аз съм със същата карта и сложих драйверите от страницата на ATi. Бачкат на 6 :)
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by КрИс
Хммм, как така на CD-то няма драйвери - виж с едни малки букви на CD-то пише версията - трябва да е 006. Да не се е объркало нещо и диска ти да е 004???
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Да, долу вдясно пише ATI 004
Доунлодвах оттук http://www.cptech.com.tw/powercolor/web/notice.htm
това са Catalyst 2.2
сега всичко е ОК
Мда... с 004 не става - мини да ти сменят диска с 006 ако държиш на драйверите от диска.
При мен този същия YUAN Radeon 9100 ми създава главоблъсканица.Едвам го подкарвам с куците драйвери на АТИ (дето не са чували за 9100) и за капак се бута с саунда на дъното.При зареждане на 98 звука припуква от какво ли е??? И картата страшно сече,но като изключа саунда от биоса картата става перфектна.Дали ако сложа друг саунд ше реша проблема ???
Абе качвайте Cat 3.1 и работата е екстра [8D]
Към GaZaRa: насичането понякога идва от невключено Delayed Transaction в Setup-a.