Stiga GLUPOSTI Dreamer...
Знам ситуацията за която (може би) говори Дончо - миналата есен мисля че беше - имаше период когато Radeon DDR 64Mb беше нов хит, и всички се скъсваха да го тестват и пишат за него. Аз лично видях в PCW England /VNU labs/ тестове при които - в Direct3D Radeon бие GTS в 32bit цвят. Вярно, че беше само на няколко места, но Radeon бeше по-бързата карта. А и в онази ситуация съм сигурен че тогавашните драйвери са си казвали думата.
Ето и резултати на система без оверклок от тогава - 20.12.2000г.
3DMark2000 - 1280x1024
T-bird 1Ghz/256RAM/A7V/GeForce2 GTS 64Mb DDR 4949 3DMarks/16bit 3145 3DMarks /32bit
T-bird 1Ghz/256RAM/A7V/ATI Radeon 64Mb DDR 3419 3DMarks/16bit 3201 3DMarks /32bit
Държа да отбележа, че тези резултати вече не са действителни - сега GTS е по-бърз. Но е имало определен период от време - в който Radeon-а е взимал връх в скоростта.
<font color=red>Dominator</font id=red>
dominator@mail.bg
ICQ#109217561
Pak se hvashtate za tochkite na 3d mark.Tazi programa se optimizira za firmata proizvoditel koiato plati poveche na avtora.Men kadri nad 30 za sekunda ne me interesuvat a otnosno video i dvd multimedia Ati e po dobrata karta.Schitam geimarite za idioti
Hahaha, dobre ve giule, Tom's Sh*tware, prodyljavai da mu viarvash, bahahaha
sega na reviews li shte si igraeme?
dobre
http://www.aceshardware.com/Spades/r...le_id=25000235
priasno
Tuesday, May 8, 2001
i daje ne e RADEON review a "GeForce 3 and Kyro II: Performance In-Depth"
http://www.aceshardware.com/articles.../GiantsCPU.gif
Значи - на MadOnion им плащат за да произвеждат лъжливи тестове - няма резон!
А както казваш, че кадри над 30 в сек. не те интересуват - можеш да кажеш и, че и res. над 800х600 също не те интересува. Само че днешните стандарти са други - за "виртуално реалистично" точно nVidia препоръчват 60fps а това - комбинирано с една висока резолюция не е лесно изпълнимо - ако оставим nVidia, аз лично - също смятам 30fps за недостатъчни - е ако играя на Heroes или Chessmaster - може и да ми стигнат. Във всеки FPS кадрите варират много от сцената в която си - и ако в нормален ход на игра тя не показва повече от 30fps, то при едно меле - кадрите ще спаднат страшно - и .. си мъртъв.
Дори и да ме наречеш "идеот" аз играя - искам 60fps - и - вярвам на 3DMark200x - всеки казва - "оптимизиран е за nVidia карти" - ми да - оптимизиран е и за ATI;Intel;AMD;Rambus като тест - той е длъжен да използва способностите на всяка карта/процесор.
<font color=red>Dominator</font id=red>
dominator@mail.bg
ICQ#109217561
Vie si govorite za testove, a pak Dreamer prodaljava s "novinite". Tozi post be6e s cel da se sprat /"eventualno namaliat" ejednevnite gluposti, koito izlizat v novinite na SetCom.
Доминатор-нали като се видяхме предишния път ти споменах,че в тая страна е пълно с.....ти знаеш кви...:-)Ето тия двамата-и особенно Добрил-са типичен пример-значи геймърите-идиоти работят на още по идиотските си машини-с SSE,SSE2,MMX,3DNOW,T&L и тнт оптимизации,произведени от огромните идиоти ИНТЕЛ,АМД,АТИ,и тнт-ами всички нововъведения и
иновации СИГУРНО са правени за по-добра работа под WORD,или може би DOS......Aми кво да кажем за направо изкуфелите тестери на хардуер,които вместо с страшно натоварващите ДОС и Нортон командер тестват с някава си тъпа игра QUAKE3,която и на 286 дава 70000 кадъра при 1600х1200.....и Доминатор е напълно прав и в друго-ако играта дава 30 кадъра,то low pick-a сигурно стига 10-13....а в натоварена сцена...да,обаче Добрил сигурно е над тия неща-само sex,drugs and rock`n roll-и пребиване на жена си...или тя него...
Господин Добриле-всеки определя сам развлечението си-а геймърите със своето не пречат на никой,може би на теб ти допадат футболните хулигани или скинарите-еми щом си то София,знаеш къде се събират-опитай в тяхната компания,ако си мазохистично настроен...
М/у другото,някой от нас идиотите геймъри работят на 26 процесорни сървъри под UNIX,с идиотск процесорчета с по 4 и 8Мбт кеш,и мрежа от над 90 ПС-та-има дни в МО-свободен достъп-петък е такъв-с най-голямо удоволствие ще те разведа...
Дончо-ти си един от малкото хора,които не вярват на TOMSHW,a колкото до GIANTS.....
Ти играл ли си я тая игра..?Виждал ли си я..?Чел ли си ридмито ктм последната и версия..?
Цитирам кво пише вътре...:...thisgame is best viewable on new ATI chipset RAGE128/RADEON-каквото и да ознаяава тва.МОЛЯ ТЕ,преди да постеш нещо първо провери автентичността и резонноста му-ами резонно ли е да сравняваме Радеон и ГТС в Aquanox примерно..просто губя интерес от диалога с теб...
ave instaliraite si linux .. :]
ha ha ha
tova be6e izcepkata :)
LordOfEvil, за кви глупости говориш? По-добре отиди да се снимаш някъде и после ми дай линк към scan-натата ти снимка, за да се посмея искрено:)))
jay, аз съм за BeOS:)
Kris май е време да затвори тази тема, защото тук доста народ се изпокара. Значи DPetrov и Dominator vs. dobrilov2 и Doncho, The_UFO(демек аз) и Dreamer vs. LordOfEvil, иии тук-таме изкарат "Доминатор,Валери,и тнт" некадърници. Да определено трябва да затворим темата...
Martin 'The_UFO' Dimitrov
theufobg@yahoo.com
http://www.theoffspring.hit.bg
http://www.theufo.net
ICQ#94565641
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
Доминатор-нали като се видяхме предишния път ти споменах,че в тая страна е пълно с.....ти знаеш кви...:-)Ето тия двамата-и особенно Добрил-са типичен пример-значи геймърите-идиоти работят на още по идиотските си машини-с SSE,SSE2,MMX,3DNOW,T&L и тнт оптимизации,произведени от огромните идиоти ИНТЕЛ,АМД,АТИ,и тнт-ами всички нововъведения и
иновации СИГУРНО са правени за по-добра работа под WORD,или може би DOS......Aми кво да кажем за направо изкуфелите тестери на хардуер,които вместо с страшно натоварващите ДОС и Нортон командер тестват с някава си тъпа игра QUAKE3,която и на 286 дава 70000 кадъра при 1600х1200.....и Доминатор е напълно прав и в друго-ако играта дава 30 кадъра,то low pick-a сигурно стига 10-13....а в натоварена сцена...да,обаче Добрил сигурно е над тия неща-само sex,drugs and rock`n roll-и пребиване на жена си...или тя него...
Господин Добриле-всеки определя сам развлечението си-а геймърите със своето не пречат на никой,може би на теб ти допадат футболните хулигани или скинарите-еми щом си то София,знаеш къде се събират-опитай в тяхната компания,ако си мазохистично настроен...
М/у другото,някой от нас идиотите геймъри работят на 26 процесорни сървъри под UNIX,с идиотск процесорчета с по 4 и 8Мбт кеш,и мрежа от над 90 ПС-та-има дни в МО-свободен достъп-петък е такъв-с най-голямо удоволствие ще те разведа...
Дончо-ти си един от малкото хора,които не вярват на TOMSHW,a колкото до GIANTS.....
Ти играл ли си я тая игра..?Виждал ли си я..?Чел ли си ридмито ктм последната и версия..?
Цитирам кво пише вътре...:...thisgame is best viewable on new ATI chipset RAGE128/RADEON-каквото и да ознаяава тва.МОЛЯ ТЕ,преди да постеш нещо първо провери автентичността и резонноста му-ами резонно ли е да сравняваме Радеон и ГТС в Aquanox примерно..просто губя интерес от диалога с теб...
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
f taia strana e pylno s ...... kato teb
NIakoi kato ne haresva tva koeto ti haresvash i nachi e niakyf typ selianin
bravo bravo
Zashto izbrah RADEON:
1)Kachestvo na kartinata - the best
2)ima EMBM i DX8 effecti
3)Skorost - dobre, 32bit mnogo dobre
4)DVD - the best
Zashto ne iskam GTS:
1)Kachestvo na kartinata - abe ne mi haresva
2)NIama EMBM i nikvi DX8 effecti
3)Skorost - 16bit mnogo dobre, 32bit na nivoto na RADEON
4)DVD - _)_
I taka reshih che RADEONA e za mene, prosto ne vijdam kvo predimstvo ima GTS-a osven che pravi 5-6 kadyra poveche v niakoi igri
Ne moga da razbera zashto spomena Aquanox???!??! Posledno kato gledah testove RADEONA bieshe daje i Ultrata! Ne vijdam kvo te byrka Aquanoxkato gledam shte moje da se igrae "normalno" samo s GF3
pisna mi
sporete si tuka, as se otkazvam
niama nikakyv smisyl ot tia sporove
Tokushto probvah nai presnia bokluk za 115$ a imenno ABIT MX400 64RAM......Pak se nabuta gorkia mi kolega i otkachi kato vidia che abita e po baven ot radeona a puk tv out na abita e mnogo zle .Ne se zastupvam za nikakva firma proizvoditel no kogato edin produkt e dobur se kefia maksimalno.Az igraia igri mnogo riadko i s kod za bezsmurtie i vsichki orujia i minavane prez steni ....celta mi e da razgledam maistorluka na niakoi ekip dizaineri(hudojnici)i sled kato ne useshtam i ne samo az a choveshkoto oko nad 30 kadura to ne mi puka kakto ne mi puka dali monitora mi e pusnat nad 100hz .Samo tri igri do momenta mi napraviha vpechatlenie s krasota i tova sa heavy metal fakk2..........serios sam........sol. of fortune.