AGP Fast Writes как да го разреша?
Здравейте. Дъното е ECS K7VTA3 1.0 VIA KT266, от биоса съм разрешил CPU to AGP Fast Writes като си мисля че работи, но SANDRA и Riva Tyner ми казват че същото се подържа от картата (GF2 MX400), но не е разрешено! Като се опитам от Riva Tyner да го пусна нищо не става. Някой знае ли какво може да се направи. С последния биос и драйвери съм.
Няма да успееш :( Можеш да го пуснеш със PowerStrip, но само толкова... реално пак е изключено. Просто не се поддържа :)
С такива карти Fast Writies не можеш да пуснеш.... виждал съм случаи чрез flash на BIOS-а на видеото да става, само че ефекта е никакъв..
Mollov не си прав има ефект почват да позабиват...
Благодаря, това ме интересуваше.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by DeathKnight
Mollov не си прав има ефект почват да позабиват...
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
DeathKnight, човече ама нямаш си никаква напредстава колко си прав само [:)] ама навремето докато разбера че не се поддържа колко пъти сам си флашвал биоса[:-banghead].Не съм сигурен ама май чак от GF4 Ti има fast writes i sideband adressing, иначе моя gf3 няма fast writes i sideband adressing, включвал сам ги чрез биос едит и флаш ама никакво подобрение само повече забиваше. [:-hspin]