-
ASUS V9280S vs.9500pro
ami wyw voodoo niamaha, inache az shtiah da si wzema. kakto ti pisah w mail-a wzeh ia ot Vali za 190$ s DDS i sega razbiram, che e bilo za dobro, che niamaha PRO - shtiah da dam 50-60$ otgore, a shtiah da imam syshtata karta kato sega( e, kato izkliuchime po-malkata pamet w momenta, no towa wse oshte ne e problem )
-
ASUS V9280S vs.9500pro
Яка карта..ма не забравяй - само с 64МВ памет...ако имате къде да перете ДДС- във Адсис има с прчка за 240-250 чисти 9700...на GB.
-
ASUS V9280S vs.9500pro
a vav varna namira li se firma koqto da predlaga r9500
-
ASUS V9280S vs.9500pro
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Яка карта..ма не забравяй - само с 64МВ памет...ако имате къде да перете ДДС- във Адсис има с прчка за 240-250 чисти 9700...на GB.
<div align="right">оргинално мнение на geniusloki</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
[:D][:D]Да разбрахме вече,че кирията с 9700 без пари умря без да се запознаем с нея.Аз ти писах за тия 9700 но ти не ми отговори,правим се на много заети а[;)]шегувка.Все пак бях останал с впечатлението,че ги продават във вали не в адсис.
Понеже аз няма как да го изпера ддс-то,може ли друг да го вземе за мен или като е регистриран по ддс ще му се води на отчет картата?
На колко % оценявате шанса за мод на 64мб-ото 9500?
-
ASUS V9280S vs.9500pro
за GB карта..- 30-40%...че и по-малко. Зависи кога са вкарани и дали е имало нова доставка. Първите се модваха всичките. Сега -дооста-рядко
За Вали си прав - но тогава не "метнах" чия е ценовата листа..хъхъ
А къде си ми писал, ако не е тайна..?
Щото само в geniusloci@hardwarebg.com гледам..(имам ..известни затруднения пре смяната на мейла във форума - там където казва, че ми е пратило потвърждение/активация на новия - аз там не мога да вляза
-
ASUS V9280S vs.9500pro
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">за GB карта..- 30-40%...че и по-малко. <div align="right">оргинално мнение на geniusloki</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
30-40%?!
hehe...znachi sym goliam kysmetlia, a?[^]
-
ASUS V9280S vs.9500pro
-
ASUS V9280S vs.9500pro
Ами именно там съм ти писал,незнам какво е станало.Както и да е,викаш GB 30-40% а с други имаш ли опит.Преди седмица гледах едно самолетче срещу YUAN в листата на съни обаче вече изобщо я няма тази карта.Дали се отказаха или се разграби веднага:)
Предполагам нямаш идея как да изпера ддс-то.
-
ASUS V9280S vs.9500pro
i az zemah edna Sapphire 9500 128 MB. Mqza kato da e s 256 bitowa shina, s 9700 referent design- po 4 chipa ot dwete strani. dano mi se otwori paraushuta da proraboti. Na 8SQ800 dyno. Ama nosyrite ot gameve.com mi pusnali chieftec case s otdelna pratka i ne moga da sglobqwam zelqzoto. She se pohwalq ako stane, Stiskaite palci i drugo kvoto ima za stiskane....
P.S. zabrawih da kaza - platkata featuing interesnite Infineon 3,3 ns chipowe pamet wmesto referentnite 3,6 ns. Mirishi na evtin 9700 Pro:)
-
ASUS V9280S vs.9500pro
Колко ти струва това удоволствие да си поръчаш нещо от там?
-
ASUS V9280S vs.9500pro
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Shader
i az zemah edna Sapphire 9500 128 MB. Mqza kato da e s 256 bitowa shina, s 9700 referent design- po 4 chipa ot dwete strani. dano mi se otwori paraushuta da proraboti. Na 8SQ800 dyno. Ama nosyrite ot gameve.com mi pusnali chieftec case s otdelna pratka i ne moga da sglobqwam zelqzoto. She se pohwalq ako stane, Stiskaite palci i drugo kvoto ima za stiskane....
P.S. zabrawih da kaza - platkata featuing interesnite Infineon 3,3 ns chipowe pamet wmesto referentnite 3,6 ns. Mirishi na evtin 9700 Pro:)
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
... ще стискаме - нямаш проблем [:D] Относно паметта - не бързай много да се радваш. Мойта карта е със същите чипове и се клоква до около 305 МХц, толкова колкото и чиповете с 3,6 нс. Предполагам, че на тези карти (9500 със 128 РАМ) е пуснато нарочно просто по-малко "ток" към паметта - но и за това си има решение [:p] Но имай пред вид, че доста греят чиповете и едни радиаторчета ще им дойдат добре според мен.
А иначе УСПЕХ!!!
-
ASUS V9280S vs.9500pro
Az za dwa meseca sym w USA i ne mi struwa nishto pochti, oswen cenata na platkata - 155$. Oste chakam kiopawiq case, da go e...
-
ASUS V9280S vs.9500pro
... ще стискаме - нямаш проблем [:D] Относно паметта - не бързай много да се радваш. Мойта карта е със същите чипове и се клоква до около 305 МХц, толкова колкото и чиповете с 3,6 нс. Предполагам, че на тези карти (9500 със 128 РАМ) е пуснато нарочно просто по-малко "ток" към паметта - но и за това си има решение [:p] Но имай пред вид, че доста греят чиповете и едни радиаторчета ще им дойдат добре според мен.
А иначе УСПЕХ!!!
<div align="right">оргинално мнение на XM6002B</div id="right">
И моята е с Infineon 3.3 нс , но повече от 310 не иска,може би с волт.мод :) и задължително с радиатори , тя и без това е много топла
[/quote]