Нямам звук след прейнсталация.
Здравейте,преинсталирах windows xp и сега нямам звук когато пробвам да инсталирам драйвери за звука ми се реска компа..във настройките ми излизат тези снимки
1.DSC_0157.jpg - Prikachi.com споделяне на снимки в Интернет
2.DSC_0156.jpg - Prikachi.com споделяне на снимки в Интернет
пичове помогнете компа е HP
Отговор: Нямам звук след прейнсталация.
A правилният драйвер ли слагаш ?
Ако можеш да кажеш какво точно е HP-то може и да те насочим към драйвер за сваляне. Гледам че ползваш Driver Genius, понякога съм виждал тия програмки да бъркат и да предлагат да сложиш на VIA Audio или на CMedia дарайвери за Realtek AC97. Друг вариант е да изтеглиш Everest или AIDA64 и с тях да провериш какъв звук имаш.
Значи при realtek AC97 ми спира компютъра накрая се рестартирва.Еверест го имам какво ви трябва ?
Ами виж на Мултимедия / PCI/PnP audio как я разпознава. Може преди това да деинсталираш драйверите на Реалтек.
От Device manager , не ми дава да го инсталирам иска ми диск..????
В Еверест -> Мултимедия -> PCI/PnP audio каква звукова карта разпознава? Или от Device manager, Properties на звуковата карта и на таб Details да копираш Hardware ID's (маркираш го с мишката, Ctrl+C ) и го дай тук.
ETO.
Intel 82801FB ICH6 - AC'97 Audio Controller [B-1] PCI
Специални Благодарности на @grischa , и на всички който се опитаха да ми помогнат , този форум е най добрият.