Ниско ФПС във повечето игри.
Здравейте хора , имам лек лаг и ниско фпс във повечето нови игри ето конфигурацията на компа
Amd radeon hd 7350 1GB , 4 RAM , Intel Pentium(R) 2,70GHz x2 Windows 7 x64.Проверил съм драйверите най новите са , но не мога да ъпдейтна Amd catalyst control center просто инсталирам ъпдейта и старата версия си стой..
Отговор: Ниско ФПС във повечето игри.
видеокартата е от "офисен" тип и не е за игри
какъвто и драйвер да сложиш, нищо няма да се подобри
Очевидно и процесора не струва.
Цитат:
Първоначално публикувано от
sunabouzu2
Очевидно и процесора не струва.
Абсолютно - Интел Атом 2.7 Дуал 1 мб кеш.
Наско,как разбра че е Atom? (Intel Pentium(R) 2,70GHz x2) Може да е E5400 или G630.
Абе явно е някъв лаптоп с тия чарколяци та каквото и да е не е предвидено за игри.
... Мерси за мненията ще се купува нов .. И процесора е G630 ..
Цитат:
Sabin Kirkoryan
... Мерси за мненията ще се купува нов .. И процесора е G630 ..
странно , но HD 2000 в процесора според мен би трябвало да се справи по-добре от външната. Явно има друг проблем. Virtu инсталирал ли си ?
Цитат:
Mr.TECHNO
странно , но HD 2000 в процесора според мен би трябвало да се справи по-добре от външната. Явно има друг проблем. Virtu инсталирал ли си ?
Не знам точно за какво говориш, не съм го инсталирал със сигурност.
Цитат:
Sabin Kirkoryan
Не знам точно за какво говориш, не съм го инсталирал със сигурност.
Liquid Virtu MVP е софтуер в новите системи за паралелна работа на две видеокарти. Доста често това е причината за ниския фрейм рейт. Софтуера е към драйверите на дъното.
опитай да махнеш видеокартата и да пуснеш на интегрираната - по спецификации е по-бърза от ати -то. Но остава въпроса , защо си я купил ?
Цитат:
Mr.TECHNO
Liquid Virtu MVP е софтуер в новите системи за паралелна работа на две видеокарти. Доста често това е причината за ниския фрейм рейт. Софтуера е към драйверите на дъното.
опитай да махнеш видеокартата и да пуснеш на интегрираната - по спецификации е по-бърза от ати -то. Но остава въпроса , защо си я купил ?
Ами аз не съм е купил тя си беше вътре, със колко памет разполага интегрираната ??
Tа какво ми предлагате да направя..