GF4 440SE WinXP проблем...HELP
не сам сигурен дали тва е за тая тема...
PC-то e с дъно GigaByte 7VA-C KT333, AMD 1700, GF4 440SE 64Mb, 256 DDR, HDD Maxtor 60Mb 7200 ... + Windows XP
проблема е следния : като остане изключено повече от 1 час при включване след тва излиза логото на ХР-то , премигва и не се стартира. като го рестартирам с бутона - няма проблем, тъпото ХР тругва !
веднага пробвах със старата ми видеокарта, но с нея си отлепва винаги. не мога да разбера къде е проблема - във видеокарта ли, в дуното, в ХР-то или в комбинациа от всичките :)
ако някои има някаква идея, нека бързо да я сподели...
вече не знам какво да правя...май ще слагам друг windows...
are de niakoi niama li da kaje nesto po vaprosa?
Скапан проблем... те т'ва казвам аз
Предполагам че е от ХР. Аз имах подобен проблем като включих нова оптична мишка - но при мен въобще не тръгна. Оказа се че не му харесва мрежовата карта (по стар модел 3COM и бях сложил драйвери за 2000). Като я махнах проблема се реши.
Пробвай да преинсталираш може да помогне . Може да му е дошло времето на XP-то за една преинсталацийка нали за по сигурна работа на всеки два месеца профилактично един реинстал .Поне аз карам така и нямам проблеми засега .Между другото и аз съм със същата но съм с Celeron и не ми е правила проблеми .
tva e nov pc
s chisto nov win xp instaliran
i s 98 i s 2000 vse sastia problem
kato smenih vc i niama problem
Смени си отиди с видеокартата ти в фирмата откаде си я купил заедно с гаранционната карта и им я бамни в главите и им казвай да ти я сменят.