Необходим ли е някакъв софтуеър за ТV out
Видеокартата ми Geforce2 64MB DDR с tv out. Иска ми се да прбвам да гледам филми през телевизора само че май само като се върже кабела не става. Необходимили са някакви настройки на картата или някакъв допълнителен софтуеър за да стане това. Благодаря предварително!
Минималното което ти е необходимо е да имаш detonator drivers пускаш tv-out като на десктопа дадеш properties->settings->advanced после ще се ориентираш какво да правиш
Но лично аз те съветвам да използваш една много хубава и полезна програмка за tv-out казва се tvtool
abe tryabva da caknesh tam na NVIEW i da dadesh Clone i aply estestveno posle ( i imai predvid che ako kabela ti e izmaknat kogato startirash komputera posle pak tryabva da povtorish procedurata )
TV-Tool е добре, но не върви с GeForce 4-та серия. За нея са достатъчни NVidia Detonator драйверите. Има потребители във форума, които могат да ти помогнат :))) ICQ 50526187
Не забравай да настроиш Видео формата на PAL.
Ако имаш проблеми с образа на телевизора (някакви черти или нещо подобно), изкючи кабелната:-)))Също така в опцията change format можеш да си избереш наj-добрия образ. Аз тези дни си настройвах TV Out, така че, ако имаш проблеми се обади:-)) Номера на ICQ ми го има в info.