Проблем с Audigy1 + Creative Enspire 6700 ? ? ?
Тай като Audigy e 5+1 канална до колкото знам а колоните ми ( 6700 ) са 6+1 средната-предна колона не бачка. Тя е доста по мощна от другите, така че не бих искал да оставя така нещата ;(.
Това е първият ми въпрос и се надявам да ми кажете някакво решение на проблема!
Искам и да попитам потребителите на audigy какви екстри мога да си сложа на Winampa за по добър звук или просто по голяма пройзводителност с тази карта. Или просто ми дайте някакъв съвет как и с какъв софтуер мога да и разкрия възможностите .... това е
Чао и благодаря![:D]
Ooooo тая тема вече направо ................[xx(]
Средната ти колона се чува само в игри и ДВДта.Ако искаш средната колона да звучи на MP3 качи си хакнатите драйвери на Аудижи2
И не питай кви са тия драйвери ми потърси малко из форума
ako moge da popitam bez da se iadosvate , kakvi sa tezi haknati draiveri, vurshat li rabota i otkude moga da si gi nameria. Az problema sus srednata kolona pri slushane na mp3 i divX filmi go reshavam s novia power dvd 5.0 , toi usopiava da pusne i centralnata kolona sus standartnite draiveri
Ne ti trbvat hacknati driver-i. V kontrolnia panel na Audigy-to si aktivirai CMSS opciata i kartata ste podade signal i kam center kolonata, kato v zavisimost ot nastojkata vzeme levia i desnia signal.
A, zabravih, i na subwoofer-a misla ima buton 5.1-6.1, moje i nego da vklu4i6, vemsto da si igrae6 s nastroikite, pravi sastoto.