-
Кажете ми защо ???
Трябва да се купува видео карта с 128МВ рам като и 64МВ ще стигнат за новите игри . Примерно за DOOM3 GF4TI 128MB с 64MB
дават едни и кадри 34.5 fps ?????
Нали уж щеше да баде с 80МВ тркстури които щели да искат повече рам и така нататак .
Някои да ми обесни бъркам ли някаде ?????
-
Кажете ми защо ???
Защото трябват 256 MB и като ги нямаш е все тая с колко си [:)]
А екстрите като AA и AF си ги изключил също ...
-
Кажете ми защо ???
по мое скромно мнение новите игри се пишат умишлено утежнени за РС.
причината за това е , че РС юзърите не искат да дават пари за игри - а и за каквото и да е друго.
Щото да вземем например NFS 6- Hot Pursuit - на система с 256 МВ RAM + CPU 1.43MHz + VGA 64MB VRAM - накъсва много сериозно.
а пък на Play Station 2 - дето е с 32 RAM, процесор на 400MHz и видео с 8 MB VRAM,
същата игра върви гладко, ама много гладко...
сега си представям противниците на УИН какво ще кажат ... - "е да , щото УИН има GUI".
истината е , че просто ни мамят, както ни мамят и с новата реклама на каменица - дето събрали 100 немски експерти - а те събрали 7-8 безработни, сложили им перуки и лумпените утре правят милионен оборот на каменица 100 ...
леко се отплеснах, моля за изв.
-
Кажете ми защо ???
Eстествено, в момента хардуера далеч изпреварва софтуера както и от няколко години насам. Та какво се прави- ами не се оптимизират както трябва нещата и това е. Нали трябва да се продаде следващия номер Гефорс или Пентиум все пак... аз си спомням как приказваха за Катмай - че едва ли не без него, интернет йок... - голям смяхххххх[:)]