nqkoi moge li da mi kage dali tezi dvete sistemi na Creativ imat podryshka na Dolby Digital?I dali ako pusna dvix sys AC3 format shte se chuvat i 5_te koloni?
10x
Преглед за печат
nqkoi moge li da mi kage dali tezi dvete sistemi na Creativ imat podryshka na Dolby Digital?I dali ako pusna dvix sys AC3 format shte se chuvat i 5_te koloni?
10x
Ще се чува, ако имаш звукова платка, която да декомпресира АС3 звука, иначе колоните нямат в себе си хардуерен декодер - за 80$ няма как да сложат и декодер :))
Т.е. за целта ти трябва Creative Live 5.1, Audigy, или някаква друга звукова платка, която поддържа AC3
Aha oba4e signala ot SB_to kak vliza vyv Inspire sys cifrow IN ili 5 otdelni jaka?Ne mi e mnogo qsno 4estno da ti kaga:)
Аналогов е, със 3 стерео жака 3.5". За предните, за задните и един за субвуфера и централната колона.
5100/5300 ne podurgat digital IN, imat samo analogov vhod. Edno vreme imashe creative 3500 koito biaha s cifrov/optichen/analogov vhod, ama biaha mnogo pari.Te si imaha sobstven vunchen dekoder i usilvatel. Sega ima tiahen suvremenen model ama ne znaia tochno kak se kazva. Moe lichno mnenie e che analogovia zvuk ti stiga kato kachstvo.
5700 digitall - имам ги от година и нещо и съм много доволен, но наистина са скъпички - над 300$
иначе може да включиш към тех освен компа и DVD, PS2 и аналогов сигнал - напр. телевизора и всичко това едновременно - без да закачаш и откачаш кабелите - превключваш ги с дистанционното. Има и някакъв нов модел, който се води цифров, но за парите за които се предлага ме съмнява да има всичките екстри на 5700
Imam dano ASUS A7N8X-X i Creative 5100 , kak da gi pusna vsi4kite koloni ? Zvuka na danoto e 5.1 , no izhodite otzad sa si standartnite in, out, mic .
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Imam dano ASUS A7N8X-X i Creative 5100 , kak da gi pusna vsi4kite koloni ? Zvuka na danoto e 5.1 , no izhodite otzad sa si standartnite in, out, mic .
<div align="right">оргинално мнение на geof</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Start/Settings/Control panel/Sound Effect Manager/ ->Speaker Configuration->6-chanel mode for 5.1 speaker output.
[:p] (green) Front Speaker
[:(] (blue) Rear Speaker
[}:)] (brown) Center/Subwoofer
AHa, merci. Na men problema mi e mai v driverite-za Win98 sa ujasni.