-
TI4200 vs. FX5600 ?
Здравейте момчета знам че тази тема доста се изтърка но мисля да си взимам нова видео карта така че ми трябва вашата помощт.Мисля да ползвам пс-то основно за гейминг и не знам коя от двете да си купя.Знам че за игрите за дх8 4200 върви много по-добре обаче за като излязат игри за дх9 ? А сега като си взема видео не мисля скоро да купувам друго [:(] така че имайте и това в предвид .... мерси предварително ! чаоо
-
TI4200 vs. FX5600 ?
Мисля че която и да вземеш от тези двете ще си си прецакан... едната е била, а другата в момента седи в PC-то ми ..
-
TI4200 vs. FX5600 ?
"Абе изобщо всичко е маркетинг
защото сега единствено само синтетични тестове се въртят и има само отделни игрици (DX9 игри), а реално игрите са си DX8, а времето си минава и ще дойде време за ново поколениe VDC. И когато излезнат истинските ДХ9 игри 4200, 5600 ,5200,Р9200 ,9600 няма да могат да се справят с тях подобаващо !!! независимо че поддаржали или не поддаржали ДХ9 !!! "
Освен това което казах пич ще добавя само ,че ако след година ще сменяш картата по-добре си вземи 4200 на добра цена и с еквивалентна производителност !!! Аз така правя - трябва да се пести [:(]
-
TI4200 vs. FX5600 ?
Мерси момчета. И аз мисля да си взема 4200 хем е малко по-евтинка а пък като изляза истинските игри за дх9 тогава ще мисля за нещо по-ново.