-
Драйвери за GF
Моля, кайете ми свестни драйвери за видокартите, защото тези, които аз си ги имам не се харесват на Civilization III и продълженията и.
Като пуснете играта екрана ви се свива, все едно, 4е сте се опитали да сложите по-голияма от допустимата резолюция на монитора.
Имам драйвери:
27.50
28.32
29.42
30.82
40.41
44.65
45.23
И с всичките - едно и също.
Може ли да ми помогнете? Моля [:)] .
А- и някои от драйверите нежелаят да се инсталират, понеже въпростния софтъер не бил за моя хардуер.
Мерси. Много Мерси.
-
Драйвери за GF
По мнението на доста хора - най-свестни са 44.03.
-
Драйвери за GF
Пробвай с най-новите 53.06 (мисля, че някъде в новините на сетком имаше линк).
-
Драйвери за GF
Свалих 53.03 - няма разлика, ще пробвам и с 53.06...
Същото става, и с 13, като промените резолюцията на 1024ь768. Нямах си никакви проблеми с Civ като бях на МЕ . Ама сега [V]
-
Драйвери за GF
A ti s kakva karta si vsyshtnost ?
-
Драйвери за GF
да не би рефреш рейта да ти излиза извън позволените стойности - първо от Advanced на видеокартата иди на Refresh Rate Overrides, там избираш Override и посочваш на кои резолюции какъв рефреш искаш (в твоя случай най-вече за 1024х768)...и не на последно място да си инсталираш монитора, иначе може пак да му се подава кофти рефреш!!!
-
Драйвери за GF
Приятел,да знаещ че е от монитора,а не от драйверите на видеото!
Аз имах същя проблем с CIV III
Реши се като сложих правилния драйвер за съответния монитор,така че ,да се знае какви честоти поддържа!
-
Драйвери за GF
Да наистина на много от игрите има проблеми с refresh rate-a , но за тази цел от NVidia са пуснали Refresh Rate Fix програмка, ето ти линк
http://free.techno-link.com/pipi-to/...h_Rate_Fix.exe .
-
Драйвери за GF
Монитора ми е Proview 860. 14"
Аз никога не съм го нагласявал какъж е, седи си по подразбиране. Искам да го наглася да си е моя монитор, ама незнам как, пробвах от propartis/settings aма все не става [:(] Под Ме можех да си го ръ4кам [V]
Refresh Rate Fix - при мене нещо не ба4ка. клазвам му next, и после next няма, понеже нещо не му харесва, искам да направя ъпдейт, никакъв го няма.