-   Albatron MX480U оф..  Както вече писах във форума за дъна.. трябва да събера едно "прилично" P4 за $400.. (без монитор)... и за да стане това възможно в общи линии не трябва да си "позволявам" нещо повече от 50$ за видео карта [|)]

Нямам голям избор...

Albatron MX480U - GF4 MX-440, 64DDR,128bit, AGP 8x,TV UOT, DVI, retail $51

Това е единственото нещо което мога да си взема за тея пари.. и поне е подобрената версия на MX 440... С това PC няма да се прави кой знае какво.. най-много някой word,excel.. и някой филм (не ме питайте защо не е Athlon... а P4... [:D]

Аз лично за себе си бих си купил нещо друго... (в друг пост ще ви "зарадвам") [:)]

Какво мислите за тая карта... имам предвид, че е Albatron.. ще "издържи" ли.., проблеми с вентилатора? [:D] Ако някой си е препатил с това "животно" нека сподели, да потъжим заедно [:D]

-   Albatron MX480U оф..  Нямам забележки към нея. И не е "подобрената версия на MX 440". Чипът отдолу си MX440 :)

За тези пари става, като засега на пазара е единствената 128bit маркова такава :)

-   Albatron MX480U оф..  Съгласен съм с Gadget, Albatron са добри!

Chaintech MX440 пък нямат вентилатор, но са 64битови...

Появиха се и МХ4000 на тая цена, ма не съм гледал инфо за тях.

-   Albatron MX480U оф..  И Albatron нямат вентилатор и картата ти грее при натоварване, но не е фатално. Добре са го изчислили :) 

-   Albatron MX480U оф..  Ами чудесно, проблема с VC-то решено :-)