Помощ за инструкции, спешно!!!
Значи един приятел дойде и ми изпържи видео картата (за който не разбира - направи я страшно бърза), но някои игри продължават да ми вървят лошо и след това се поинтересувах и разбрах, че картата ми няма някои инструкции, та ще бъда много благодарен, ако някой ми каже от къде да си ги купя тези инструкции и колко струват. Компютъра ми е следния:
1. процесор - Pentium
2. дъно - motherbord
3. видео карта - NVIDIA
Инструкциите може да си ги купиш от всяка компютърна фирма ... казваш че иска карта с инструкции NVIDIA Geforce FX 5950, и всички игри ще ти вървят.
Благодаря, но не искам да си купувам картата, а само инструкциите за нея за по евтино, благодаря все пак че ми каза какви инструкции да търся. Колко ще струват дали имаш представа. Има едно магазинче на близо сега ще отида да питам, щом ги има навсякъде.
ДК хаиде да неса точно FX 5950 може и FX5600 :)
DK, LOL!!! И да не забрави да каже, че е за дъно Motherboard [:D][:D][:D]
Кольо, не става така бе юнак! Не си го разбрал твоя приятел, а пък ако ти е набор в това няма нищо чудно[;)]. Ако все пак смяташ, че е спец, покажи му поста си и го помоли да го коригира. А, и да ти обясни това, което коригира. После пиши пак.
Аре успех
Какарот не става с 5600, няма да му вървят някои неща.
Kolio, инструкциите (Pixel Shader се казват) са запоени на картата не може да си ги купиш отделно.
Що се бъзикате така с момчето ?
Не може всички да са знаещи, затова са и форумите все пак да се пита като не знаеш.
<font color="blue">
=====offtopic=============
Айде още eдин/една Jenny :)
</font id="blue">
Мноо яко, имам и сълзички..
хе, хе,
това ми напомня за казармата, дето СТАРИТЕ кучета ме изпратиха до парка да съм поискал там от някой ГУМЕНАТА щанга ????!!!!!!!!
иначе ,
сериозно - пичага, КОЛКО пари даваш за инструкциите които искаш?
за повечко пари бъди сигурен ще ти ги запоя на картата ако трябва!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><font color="blue">
Айде още eдин/една Jenny :)
</font id="blue">
<div align="right">Originally posted by Gadget*-*23/01/2004*:* 16:16:28</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Това не се отнася за мен! [:)]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">ДК хаиде да неса точно FX 5950 може и FX5600 :)
<div align="right">Originally posted by kakarot*-*23/01/2004*:* 12:16:56</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Зависи колко пари е заделил за инструкции[:D]
<font color="blue">offtopic </font id="blue"><font color="yellow">Ако има повечко и за по-бърз инструктор още по-добре</font id="yellow">[:)]