-
Стар СТХ + GeForceFX5600
Моля,помогнете ми,откакто си взех картата монитора ми се гаси понякога от нищо,тъкмо си отварям май "компютър" и гасне(чува се уинамп-а, за известно време и спира).Друг път си пускам РС-то и точно преди уелкъм скрийна на ХП-то отново гасне![:(!] На друг монитор пак СТХ само че модел PR(c trinitron) си работи без грешка! Дори с "F8 Enable VGA MODE" не ми се включва. Общо взето понякога се пуска, понякога-не. БИОС-а го флашнах,дъното ми е Gigabyte 7VAX Rev 1.1.
Дали е от монитора или...какво?
П.С. Не става и с реинстал на ХР(дори по време на инстал-а ми го гасеше)
10х предварително и сори за дългата тема...[:O]
-
Стар СТХ + GeForceFX5600
Moже би картата подава сигнал с прекалено висок refresh rate на монитора. Увери се, че от настройките на видеокартата си избрал "Override Refresh Rates" (Display Properties -> Settings -> Advanced) като там си посочил само съвместими refresh-и с твоя монитор. Дано това помогне. Успех!
PS. KREDOR-a ne ba4ka, sega sam prez Linux (SuSE 9.0) s browser Konqueror (v. 3.1.4 using KDE 3.1.4) i buton4eto s klaviaturite ne se poiaviava. Kato vlezna prez Win shte si redaktiram post-a<font color="yellow"></font id="yellow">
-
Стар СТХ + GeForceFX5600
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Moже би картата подава сигнал с прекалено висок refresh rate на монитора. Увери се, че от настройките на видеокартата си избрал "Override Refresh Rates" (Display Properties -> Settings -> Advanced) като там си посочил само съвместими refresh-и с твоя монитор. Дано това помогне. Успех!
<div align="right">Originally posted by laMARTIN*-*07/02/2004*:* 19:43:29</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Не би трябвало да е от това щом му гасне и по време на инсталация на ХР. Тогава картата работи на 640х480/60ХРц.
На 1 машина с радеон ми се случваше да гасне монитора за 2-3сек, но само в Уин. Не много често но достатъчно досадно, така и не можах да разреша проблема...
Wizard погледни си накрайника на кабела на монитора, да няма криво краче, хлътнало или дори счупено. Прегледай внимателно буксата на картата за некачествени спойки.
-
Стар СТХ + GeForceFX5600
Ами да ви кажа честно монитора не прави такива мизерий със старата GeForce2MX400 така че не мисля че е от накрайника на монитора! Дали е че монитора ми е стар модел CTX VL400?