Какъв ти ви тунер да си купя?
Здравейте! Искам да си купя читав ти ви тунер до към 70 долара някъде! Ако може да ми помогнете със своя опит ще бъда безкрайно щастлив и ще почерпя както мога! Мерсаж предварително!
Да подържа ако може и мпег 4?![8)]
<font color="red">Mod.Edit - Здравей и на теб. Моля, следващия път като пишеш мение - изключи си caps-а...</font id="red">
Ми аз бих те посаветвал Msi Tv@nywhere,в момента сам с такав и сам много доволен подаржа мпг4 иработи перфектно само дето 1,2 нямат звук заради глупавите стандарти,преди бях с PixelView pro ама тои не дава хубава картина а за запис нямам думи просто е много зле докато MSI прави перфектен запис едно кам едно без загоба на качество.
Аз съм с ATI TVWonder VE. На времето го взех за 38$. С последните драйвери също можеш да пишеш директно в MPEG4. Определено смятам, че работи по добре от Pixelview а и натоварването на системата е по малко. Ако успееш да си намериш стандартен TV Wonder (без VE) е още по добре. Той е и стерео
Имам PixelView Play TV Ultra и нямам абсолютно никакви проблеми. Взех го съвсем скоро за около 55 долара крайна цена. Поддържа си всичко джуджавчето, прави кепчър до 720х576. Никакви проблеми със копирането на видео и аудио.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">ASUS!
<div align="right">Originally posted by shavo*-*16/02/2004*:* 11:47:22</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Даа[:D]
Какво значи "да поддържа" MPEG4.. хардуерна поддръжка за MPEG-4 не знам да има.
Ако все пак се спреш на MSI TV@nywhere, да знаеш, че не е вярно, че Канал 1 няма звук с него. Звук и картина едновременно се получават (поне при мен) като използвам настройките на China (cabel)...(същото важи и за НТВ и за 7 дни)
Впрочем, с този тунер доста се разхождам по света, за да хвана всички възможни канали на кабеларката (Finland, Germany, Ploland, CHINA) + вариации на (антена/кабел). С Bulgaria - нищо не хващам ...
Също така тунерът не позволява да гледаш няколко канала едновременно ... или поне аз не съм успявал да го накарам да го прави.
DeathKnight - прав си, няма такова нещо като хардуерна поддръжка на МРЕG4. Има такава до версия 2.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Също така тунерът не позволява да гледаш няколко канала едновременно ... или поне аз не съм успявал да го накарам да го прави.
<div align="right">Originally posted by prt*-*17/02/2004*:* 14:13:10</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
няма начин да гледаш два канала едновременно. затова ти трябва втори тунер ;). Дори телевизорите които предлагат картина в картината са с два тунера
иначе аз се загледах в тунер ECS EZ-TV (на елитгруп). цената е колкото на АСУС и МСИ, а ми се струва че ползват по-добрия чип на philips. в www.ixbt.com имаше добро ревю.
PINNACLE Studio PCTV PRO-PCI FM+capt+remote $73.00
това е цена на Лидер