-
FX 5600 VIVO каква ?
Здравеите на вси4ки [:)]
Ре6их да си сменям видеокартата и се спрях на Point of View GeForce FX5600XT VIVO с 128bit памет. Какво ви е мнението ви ??? Не съм никакъв привърzеник на ATI поради това, 4е не се нау4иха да пи6ат драивери, а и по ли4ни съображения. Парен ка6а духа [:P]
Нямам много пари и пове4е от 140-150$ не мога да дам. Таzи карта е 138$. А, иска ми се иzобраzението да е добро и да няма сенки и мъгливости. ВИВОТО оба4е е ваzно. Ако MSI e по-добро или има други много по-добри пи6ете ми. Картата няма да се иzполzва zа игри.
Мерси предварително [^][^][^][^][^][8D][8D][:P]
-
FX 5600 VIVO каква ?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Здравеите на вси4ки [:)]
Ре6их да си сменям видеокартата и се спрях на Point of View GeForce FX5600XT VIVO с 128bit памет. Какво ви е мнението ви ??? Не съм никакъв привърzеник на ATI поради това, 4е не се нау4иха да пи6ат драивери, а и по ли4ни съображения. Парен ка6а духа [:P]
Нямам много пари и пове4е от 140-150$ не мога да дам. Таzи карта е 138$. А, иска ми се иzобраzението да е добро и да няма сенки и мъгливости. ВИВОТО оба4е е ваzно. Ако MSI e по-добро или има други много по-добри пи6ете ми. Картата няма да се иzполzва zа игри.
Мерси предварително [^][^][^][^][^][8D][8D][:P]
<div align="right">Originally posted by PCBrocker*-*11/03/2004*:* 15:05:51</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
За парите с които разполагаш ми се струва, че това е оптимума (като фен на nVidia ;) Точно каква марка да си избереш това е друг въпрос :) Аз лично се колебая м/у MSI и Point Of View. Ако избера MSI то ще е заради марката, заради доказаното качество и т.н. Point Of View бих избрал при условие, че за същите пари ми предостави нещо повече, нещо по-добро [:D]
-
FX 5600 VIVO каква ?
Мерси за съвета [^] Може би 6те се окаже MSI наи-доброто ре6ение. Много се колебах и за AXLE за да спестя 10-ина зелени, но поне про4етох от други форуми 4е не давали ка4ествена картина и вентилаторите им се скапвли бързо. То не 4е не мога да си го сменя - не е проблем ама ка4еството на изработка и наи-ве4е КАРТИНАТА за мен е важно [:)]