Нови Перални С Леки Дефекти в София ?!?!?
Здравейте,
Предстои ми закупуване на пералня и ми казаха, че има такива магазини, в които човек може да си купи пералня от 500 лева за 100-200, само защото при превоза се е одраскало някое ъгълче. Някой знае ли къде има такива места в София?
Мерси предварително
Re: Нови Перални С Леки Дефекти в София ?!?!?
в Техномаркет продават уреди с дефекти от транспорт
но са намалени съвсем символично
някъде около 10%
Цитат:
Първоначално публикувано от sev
някъде около 10%
Става въпрос за големи разлики - например нещо, което струва 400лв да стане 200. - за това говорим.
Цитат:
Първоначално публикувано от sev
някъде около 10%
такива има и в денси център в студентски град
гледах в рекламните весници няколко магазина - това за варна - но предполагам че ги има и в софия...
Цитат:
Първоначално публикувано от WilliamDark
гледах в рекламните весници няколко магазина - това за варна - но предполагам че ги има и в софия...
Точно във Варна един пич ми каза, че си е купил нова пералня с транспортен дефект за 49 лева. Сега колко е вярно не знам, но...
Дааа, и аз си купих от софия пералня модел 2005г, с счупен преден капак за 19.99лв. за 30лв го смених и сега всичко е ок.
:Super: Но от къде я купи???....това е въпроса от кои магазин????
някой ако е чувал за подобен магазин и в бургас нека сподели :)
Питайте в Технополис.
За София, магазина на Околовръстното шосе - вдясно от входа има нещо като офис - там продават уреди с транспортни повреди. Или помолете някой от служителите да ви упъти.
Вече си купих една нова НЕО по лиценз на WPool за 359.00 кинта чисто нова без дефекти. След две години, когато и изтича гаранцията, ако се развали, ше я изхвърля и ше си купя нова. За сега мога само да кажа че е перфектна - 20 програми, клас а, всички екстри + защита от деца. Много е добра. Иначе моето разследване ме доведе до един магазин - на пресечката на ботев и сливница има такъв магазин. Имаше и много яки хладилници и печки за без пари, но...беше затворен в събота, а на мене пералня ми трябваше спешно...Е верно не е за 50 лева, ама честно казано новото си е НОВО.