Изкупуване на стара бяла техника
Тая тема май не е дискутирана - ако бъркам, поправете ме, моля!
Имам стар абсорбционен хладилник с пробив в херметическата система на агрегата. Нямам намерение да го поправям или да го ползвам за друго, затова мисля да го изхвърля. Подразбрах обаче, че от една страна нямам право да го хвърлям ей така до контейнера (според някакви си нови разпоредби за стари и непотребни електроуреди), а пък от друга - че такива уреди се предавали на някакви си пунктове, където получаваш някаква символична сума (20-30 лв. или нещо такова).
Въпросът ми е: къде в София мога да предам тоя хладилник (или ако някой има друга идея - да сподели)?
Благодаря предварително!
Re: Изкупуване на стара бяла техника
като знам разстоянията в София пътните може да излезнат повече от това което ще вземеш
по-добре като мината ц.... с каруцата им го дай от колкото да си губиш времето
Re: Изкупуване на стара бяла техника
Както казва колегата е най-добре, и мене един брат ром ме разтовари ат дядо "Мраз" :))
Re:Изкупуване на стара бяла техника -информация
мога да ви дам телефон , на който да се обадите - хората идват и безплатно ви извозват старите ел.уреди, РЕДАКТИРАНО - няма смисъл телефона да седи след като вече не предлагат услугата, а ако имате транспорт може да ги върнете на отпадъци, но за хладилник примерно дават около 9-10 лв. :bravo :bravo :bravo
Re:Изкупуване на стара бяла техника
Човекът отговарящ на телефона от предния пост каза, че вече не се занимават с тази дейност.
Мисля, че ако го оставиш до кофите, мангалите ще го вземат за по-малко от 24h.
Какви кофи, стоварваш го пред входа и до два часа няма да го има. Аз преди години така се оттървах от пералня и готварска печка. Ведага ги надушват.
Може и в коридора на етажната площадка! Поне няма да се мъчиш по асансьорите... :))