Пералня Candy със сушилня CMD 126
Питането ми е за този комбиниран уред със сушилня. Пере 6кг. пране, суши 4кг. Клас "С". 1200 оборота.
Моля да ми отговорите: заслужава ли си да дам 800 лв., като имате предвид, че искам сушилня, но нямам място за такава, а тази комбинация ме устройва идеално. Но не ми се иска едната ф-я да е за сметка на другата.
Очаквам съветите ви!
Re: Пералня Candy със сушилня CMD 126
Комбиниран уред няма как да замести напълно два отделни уреда.Капацитета на сушене е 1/2 от капацитета на пране.Въпросът е дали това те удовлетворява.На Candy точно пералните със сушилня са най-проблемни.
A изобщо има ли марка комбиниран уред със сушилня, за който имаш добри наблюдения и би препоръчал?
Приятен ден и благодаря за отзивчивостта!
Цитат:
Първоначално публикувано от sunshine
A изобщо има ли марка комбиниран уред със сушилня, за който имаш добри наблюдения и би препоръчал?
Приятен ден и благодаря за отзивчивостта!
Да не се сметне за реклама !
От 1998г ползвам "Колениано" със сушилня .Доволен съм .1 път съм сменял лагери, месингов пръстен и семеринга.Скоро пак ще ги сменям - набутах се да сложа калпави лагери / PFI / да не се излъже някой - световно неизвестна фирма .
Като гледам май "конелиано" вече не са това което бяха в началото.
Задният лагер е 6305 , предният 6204 , семерингата е А S35 62-10 A+P.
Дилемата ми е де да си мъкна барабана за нов пръстен и шлайф. Директно набит нв пръстен не е здравословен без да се центрова остта и се шлайфне.