Коя е по добрата перална машина GORENJE WA-63120 или ARISTON ARSD-109S ???
GORENJE WA-63120
-АВТОМАТИЧНА ПЕРАЛНЯ
-1200 ОБОРОТА
-ЕНЕРГИЕН КЛАС "АА"
-КАПАЦИТЕТ 6КГ
-КАЗАН "КАРБОТЕХ"
-ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БЕЗШУМНА
-ПРОГРАМА " МИКС","ДЖОГИНГ"
-ОТЛОЖЕН СТАРТ
-ЗАЩИТА ОТ ДЕЦА
-СЕНЗОР ЗА ПЯНАТА
-АВТОМАТИЧНО ДОЗИРАНЕ НА ВОДАТА
-РАЗМЕРИ В/Ш/Д:85/60/60
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09011964
ARISTON ARSD-109S
- АВТОМАТИЧНА ПЕРАЛНЯ
- 1000 ОБОРОТА
- ЕЛЕКТРОННО УПРАВЛЕНИЕ
- КАЗАН ОТ КАРБОРАН
- КЛАС " АА "
- КАПАЦИТЕТ 5 КГ
- РЕГУЛИРАНЕ НА ОБОРОТИТЕ
- РЕГУЛИРАНЕ НА ТЕМПЕРАТУРАТА
- ОТЛОЖЕН СТАРТ
- ФУНКЦИЯ ЛЕСНО ГЛАДЕНЕ
- СЪКРАТЕНА ПРОГРАМА
- ПРОГРАМА ЗА БЕБЕШКИ ДРЕХИ
- ЦВЯТ SILVER
- РАЗМЕРИ В/Ш/Д - 85/60/40
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038122
Re:Коя е по добрата перална машина GORENJE WA-63120 или ARISTON ARSD-109S ???
Бих си взел Аристона от тази серия на Горение не останах доволен. :)
КАЗАН "КАРБОТЕХ" Или Карборан -бягай надалече
Здравей! Аз имам GORENJE WA-63120, само че е бяла. Според мен и съпругата ми добре пере, но за сметка на това е по-шумна, но у нас е в отделно помещение и нямаме проблеми с това. Родителите ми са на Аристон, по-стар модел от този, който ти си си харесал и го ползват от 4 години и са много доволни. Аз честно казано предпочитам марката GORENJE или немска техника.
Здравей, от близо половин година имаме посочения от теб модел GORENJE WA-63120, към момента нямаме забележки към пералнята. Факт е, че намаля консумацията на вода в сравнение със старата пералня.
Дано съм ти бил полезен
Аз имам пералня Аристон - малко по друг модел от този на снимката - няма по-добра пералня от Аристон, особено що се отнася за щум, то такъв просто няма, уникални са ... :ole
здравейте. искам да кажа нещо за АРИСТОН , не знам как са новите модели, но имаме АРИСТОН "МАРГАРИТА" от 1994г. тази пералня е уникално здрава въпреки ,че съпругата ми я скъсва от пране с двете деца.по старата съм се побърквал от ремонти ,но с АРИСТОНА забравих какво е пералня.просто е супер . а збравих да спомена че казана е от неръждаема стомана, не от измислените карборан ли там какви са незнам, защото като спука някъде няма лепене ,а това е материал който остарява.
А защо не си вземеш ето това на AEG (изобщо на АЕГ има много голям избор в Техномаркет) или някоя на Бош? Това са марки, които се ползват с добра слава. FAGOR също са добра марка, както и Whirlpool.
Колкото по-високооборотна е една пералня, толкова е по-добра, също поинтересувай се от нивото на шума на пералнята.
За Аристон са ме предупредили никакаква техника да не купувам от тях, а за Горение, специално за пералните съм чула, че не са много добри.