Избор на пералня с сушилня
Здравейте,Налага ми се да си купя нова пералня, но сега ще я взема и със сушилня, щото голяма влага с това сушене в къщи.Спрял съм се на - DAEWOO DWC-LD1413 www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09069243 или CANDY CLD-135 www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09069243 или CANDY CLD-135 www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09021792 www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09021792
Да знаете какви са отзивите за тези марки?Нямам място за да ги взема отделно.
Re:Избор на пералня с сушилня
Не ти препоръчвам комбинацията пералня със сушилня. Най-добре е да са отделно.
И аз знам, че комбинацията не е добро решение, но Кандито излиза много евтино. Вярно, че е само за 5кг. Деу-то е с по-добри характеристики и е за 9кг.
Цитат:
Първоначално публикувано от jovanoty
Не ти препоръчвам комбинацията пералня със сушилня. Най-добре е да са отделно.
+1
Принудих се да я продам на 6 месец. Поради простата причина, че нямах място взех комбинирана. Не става за нищо.
Сега си остаклих терасата и там сложих сушилня. Е малко е по-трудно за жената, щото носи прането от банята до терасата но е в пъти по-доволна.
ОК, убедихте ме.Дайте ми няколко предложения за пералня и сушилня отделно с положителни отзиви.
Това става ли - www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09011636
За сушилнята ще я сложа на терасата, но трябва да не се включва към мръсния канал, щото там нямам.
Какъв тип трябва да е - тази- www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09025269
или тази - www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09012795
или................
Трябва ти кондензен тип сушилня-водата се събира в съд,вътре в нея.Ако вземеш такава с изпарение ти трябва канал,комин и т.н.
Помощ при избор на пералня със сушилня
Здравейте!
Моля за помощ при избора на пералня със сушилня! Уредът трябва да е комбиниран и да е цвят инокс.
Разгледах следните модели:
1. DAEWOO DWC-LD1413
-ПЕРАЛНЯ СЪС СУШИЛНЯ
-1400 ОБОРОТА
-КАПАЦИТЕТ 9 КГ
-КАПАЦИТЕТ НА СУШЕНЕ 7 КГ
-ГОЛЯМ LED ДИСПЛЕЙ
-DIRECT DRIVE
-STEAM WASH
-NANO SILVER
-РАЗМЕРИ: 80/60/60 СМ
-MADE IN KOREA
2. INDESIT IWDC-6125 S
-ПЕРАЛНЯ СЪС СУШИЛНЯ
-1200 ОБОРОТА/МИН.
-ЕНЕРГИЕН КЛАС А
-ЕНЕРГИЕН КЛАС НА СУШЕНЕ В
-КАПАЦИТЕТ НА ПРАНЕ - 6 КГ.
-КАПАЦИТЕТ НА СУШЕНЕ - 5 КГ.
-КАЗАН ОТ КАРБОРАН
-В / Ш / Д - 85 / 55 / 60 СМ.
Re:Помощ при избор на пералня със сушилня
По-добре си купи отделна сушилня!
Иначе ще трябва да сушиш дрехите от пералнята на 2 пъти.Доста разочаровани хара има от този "комбиниран" уред.А не е лошо да прочетеш.Има цяля тема.
Re:Помощ при избор на пералня със сушилня
Модела на DAEWOO DWC-LD1413 е с голям капацитет на сущене - 7 кг. Мисля, че няма да успея да го надвиша.
До сега не съм ползвал пералня със сушилня и имам един въпрос - може ли комбинирания уред да се настрои така, че след прането автоматично да започва сушенето?
Цитат:
Първоначално публикувано от ddd123
До сега не съм ползвал пералня със сушилня и имам един въпрос - може ли комбинирания уред да се настрои така, че след прането автоматично да започва сушенето?
Може
Ако беше ползвал сушилня щеше да знаеш че пералнята и сушилнята са корено различни по конструкция и събирането им в един уред е голям компромис
Цитат:
Първоначално публикувано от mccoy
Може
Ако беше ползвал сушилня щеше да знаеш че пералнята и сушилнята са корено различни по конструкция и събирането им в един уред е голям компромис
+1 :)
Zdraveite imam q ot 20 dni i sujelqvam 4e q kupih .Na tretoto prane se poqvi sra6no 6umene kato transormator 6umi NE SI DAVAITE PARITE VZEMETE SI NALOJENA MARKA PERANQ ZA DA NE SUJALQVATE KATO MEN
Кирилицата не е забранена за ползване, а и улеснява комуникацията във дорума
Антония,пишеш за този шум на 16.11.2010,вече 6 месеца от тогава ,как завърши цялата история.(сервизи има,комисия защита на потребителя и др.)