Обикновен плочи за котлон от каменната ера V/S бързо-нагряващи, мааалко по млади
  Ще бъда много благодарен за мнения относно дали си заслужава да се бръкна около 25 -30 кинта за " бързонагряваща " плоча изглеждаща по същия начин като старите ( около 7-8 лв. ), само че има червена точка в центъра с големината на орех, особено след като продавачът ме открехна, че тези с точката папкали с 500 W повече. Понеже старата обикновена плоча, част от печка, изгоря. Та коя да избера, като временно решение преди покупката на индукционни котлони ?
     Re:Обикновен плочи за котлон от каменната ера V/S бързо-нагряващи, мааалко по млади
  Да, заслужава си. Кафенце да си спретнеш, яйчица да си изпържеш - доста по-бързо става. Аз най-често точно тази плоча ползвам.
     Re:Обикновен плочи за котлон от каменната ера V/S бързо-нагряващи, мааалко по млади
  Внимавай като купуваш плоча с колко жички е. Има плочи които нямат степени и са за терморегулатор. Иначе вземай си бързонагряващата. Мисля, че са и по тънки и по-малко топлина акумулират. 
  Благодаря, живи и здрави !