Отговор: Сушилни машини / FAQ - мнения, обсъждане
Здравейте! Решила съм да си взема сушилня. Трябва да избера между Siemens Siwatherm 7400 serie IQ , Miele Novotronic T440c и Miele novotronic t494c
Втора употреба са, разликата в парите е 50 лв в полза на сименса, т.е. в случая парите на са фактор. Проблема е , че не мотга да се ориентирам в параметрите. Промощ?:)
И аз да попитам ново Канди(или нещо за около 700лв)или 2-а ръка Бош или Миеле?
Цитат:
Първоначално публикувано от
j90
И аз да попитам ново Канди(или нещо за около 700лв)или 2-а ръка Бош или Миеле?
От близо 5 години ползвам тази D 64325 и смея да твърдя че не съм сгрешил.Не знам дали я има още на пазара но предполагам че и новите модели на марката са надеждни!
Колега благодаря за мнението.Вече от няколко дни сме с един Аристон хот поинт 9 кг за сега сме доволни от работата като за 700 лв е супер доплатих и още 60 лв за допълнителни 2 години гаранция.
моля за съвет за избор на сушилня - гледам от промоциите на технополис тези 2 модела: Беко за 749 лв (DPU 7340 X) или Електролукс за 1059лв EDH3386.
по принцип търсим нещо до 1000-1200 лв. Досега не сме имали сушилня, но приятели се хвалят как дрехите после нямало нужда да се гладят, което звучи доста добре :)
Благодаря предварително за съветите
Помогнете да избера Сушилня
Скоро ще ставам татко и се налага да купувам сушилня за дрехи. Моля за помощ при избора. Предлагат ми два модела сушилни внос от германия (ползвани). Първия модел е Siemens E46.37 WT46E371EX а втората е Elektrabregenz Tkf-3500, втората марка я чувам за първи път и
не знам дали се намират части за тях. Ще чакам разбиращите от този вид техника да пишат.
Отговор: Помогнете да избера Сушилня
Основателно те притесняват частите,фирмата от която купуваш трябва да има и адекватен сервиз.Ако си от София мога да те насоча от къде да си вземеш сушилня втора употреба на лични.
Цитат:
ambrozia403
Ми тя машинката хубава ама и парите и хубави, доста надвишава бюджета ми.
Здравейте,
хaресал съм си Candy Goc 570B.
Някой има ли отзив за нея?
Знаете ли дали е възможно да е върже към канализацията?
Поздрави.
Сушилня Blomberg TKF1350, как да настроя чуствителността на датчика, вади влажно прането. Започва от 2.5 часа, и общо върти 20 мин, крайно не достатъчно като време според мен.
Четох че се настройвал този датчик за мерене на влага но не намирам инструкции с googel.
Здравейте, ще купувам сушилня и възникна "чуденка" с мястото където да я сложа. Единия вариант е да се лиша от втората тоалетна и там да сложа сушилнята. (Пералнята е в кухнята, но място за сушилня там няма). Другият вариант е на остъклена тераса (поне ми се иска да е там) - ще има ли някакъв проблем зимата? Терасата е с "безпрофилно" остъляване с 8мм стъкло.
Цитат:
hotblooded
Здравейте, ще купувам сушилня и възникна "чуденка" с мястото където да я сложа. Единия вариант е да се лиша от втората тоалетна и там да сложа сушилнята. (Пералнята е в кухнята, но място за сушилня там няма). Другият вариант е на остъклена тераса (поне ми се иска да е там) - ще има ли някакъв проблем зимата? Терасата е с "безпрофилно" остъляване с 8мм стъкло.
Ако е с въздуховод а не кондензна,няма да има проблем.
Kaкво ще рече с въздуховод? Термопомпа?
Цитат:
hotblooded
Kaкво ще рече с въздуховод? Термопомпа?
Не с термопомпа-тя е разновидност на кондензните машини.Сушилните с въздуховод изкарват влажния въздух от машината с въздуховод навън,вместо да кондензират влагата в него.