Фурна+микровълнова - 2 в 1 - мнения?
Здравейте!
Обзавеждам ново жилище и искам да сведа до минимум пространството, което заемат кухненските уреди.
Видях, че има фурни, които изпълняват едновременно функцията на обикновена фурна и микровълнова печка.
Става въпрос за ето този модел: SAMSUNG FQ-159 UST, продават ги в Техномаркет http://www.technomarket.bg/products/...ung-fq-159-ust
Имате ли впечатления от такъв тип уреди?
Ако работят добре, би ми харесало да спестя място, вместо за две фурни - да имам една, която върши всичко.
Какво ще ме посъветвате?
Re:Фурна+микровълнова - 2 в 1 - мнения?
на мене не ми хареса цената а и идеята за 2 в едно.
купих си мв с грил и го отчитам като грешка - повече пари за екстри НЕ . по добре е отделна мв като гръмне в коша и нова за 100 лева. вече съм гръмнал 2 тази е 3-тата.
ако ти изпука това нещо за 1000 лева на сервиз ли ще го носиш? щото в бг е пълно със сервизи и майстори...
има интересни дизайни на мв - харесай си една която да ти пасне и гас - чак толкова място да няма ??? а и при мен 95% се ползва за кафета - може да се смени с кафеварка и няма да липсва.
Малцина са тези които иползват грила на микровълновата.
Неудобно е.
Да събудим малко темата. И мен ме интересува. Нека ако някой има опит да го сподели :cowboy:
въпреки че понаучих няколко рецепти на оливър от последният ми пост и ползвам доста по активно mw има много добро картофено мезе за ракйка което на микровълнова става за 14 минути :) още не съм фен на комбинираните неща - още повече че цапаницата когато наистина готвиш на мв. е още по-голяма.
още повече че всичко се прецаква - мв си е мв . фурната си е фурна. ако изгори едното кое ще хвърлиш? аз 3 мв съм хвърлил а фурна още не съм - това е кофти анти-зелено супер-потребителско мислене ама като няма парички какво да правиш...
Цитат:
Първоначално публикувано от erix
Да събудим малко темата. И мен ме интересува. Нека ако някой има опит да го сподели :cowboy:
Аз лично имам МВ с Конвекция на Miele , работи уникално !!!
Нямам думи колко по-лесно и по-бързо става всичко !!!
Адски съм Доволен !!!