Проблем със сензорните бутони на пералня Siemen IQ 500
Здравейте съфорумци, Имам пералня Siemen IQ 500. Много съм доволен от нея, но има един много габен недостатък: Сензорните бутони- много са чуствителни. Само да минеш покрай тях и се задействат. А пералнята е сложена до мивката и често човек се навърта около нея. Има ли някаква идея, предложение или решение как да се намали чуствителността на бутоните? Благодаря предварително за идеите.
Отговор: Проблем със сензорните бутони на пералня Siemen IQ 500
Можеш да пробваш с протектор за тъч скрийн.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Rakeem
Можеш да пробваш с протектор за тъч скрийн.
Сега ще пробвам с безцветно тиксо. Дано малко се намали сензитивността.
Само пробвай, можеш да сложиш и няколко пласта, и ако има ефект вземи протектор, защото тиксото като престои и след това лепилото остава по повърхността и много трудно се маха, да не си предобриш дисплея.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Rakeem
Само пробвай, можеш да сложиш и няколко пласта, и ако има ефект вземи протектор, защото тиксото като престои и след това лепилото остава по повърхността и много трудно се маха, да не си предобриш дисплея.
Прав си. Пробвах и има значително подобрение. Дори един слой му беше достатъчен. Определено трябва да се насоча към някой РЕТ скийн протектор, защото стъклените едва ли ще ми свършат работа, а и трудно ще покрият сгъвките около самите бутони-сензори.