Избор на котлони и фурна за вграждане
Здравейте! Поръчвам нова кухня и изникна въпроса, каква техника да закупя.
Кухнята е 12 кв.м. Абсорбаторите, които гледам са за по-големи помещения, но ще ги ползвам на 1,2 степен.
Чуденката ми е по-скоро за плота с котлоните и фурната. Бюджет съм определил по около 600-700лв. за всяка.
Но на какво марка да се спра, коя е по-надеждна! Гледам основно Тека, Бош и АЕГ.
Въпросът ми е може би по-скоро към хора, които ги сервизират.
Има ли в този бюджет значение на коя от тези марки ще се спра?
Благодаря предварително на отзовалите се!
Отговор: Избор на котлони и фурна за вграждане
Фурната ми е Миле, а плота по препоръка на сервизен техник ми е този от линка.Позвам го вече 6-7 години без никакви повреди.А имат и хубави фурниhttps://www.emag.bg/plot-za-vgrazhda...pd/D0CZTFBBM/? https://www.emag.bg/furna-za-vgrazhd.../pd/D3SPYQBBM/
Цитат:
Първоначално публикувано от
Gena_bs
Hansa е скъпа Amica!
Е Amica като я няма, има Hansa:cool:
Цитат:
Първоначално публикувано от
Rakeem
Какво им е на котлоните AEG за 600 кинта? Вкъщи сме индукция на AEG точно за тези пари (сега сигурно са по-скъпи, купувахме ги преди 4 години) и си е топ. Произведена в Германия. За фурните да, но то там с този бюджет не знам дали има голяма разлика м-у AEG или Bosch. Иначе за гаранцията е ясно. Ние тогава точно заради 5 годишната гаранция избрахме AEG.
Нищо им няма, просто си купуваш Електролукс брандиран като АЕГ за повече пари, нон сенс е, по-добре да си вземеш Електролукс със 100-200лв. по-евтин, пак получаваш същата карантия и качество.
Благодаря! Насочих се към Бош.
Гледай на плота да е брандирано - made in Germany, марката няма значение, хубавите плотове са германски, бош с китайски плот не е добра сделка
Индукциите на Бош и Нефф се правят в Испания, така че малко трудно ще си намери сделан в Германия.