Отговор: Похвала за Била Варна
Касиерката, каза ли че е подарък?:rolleyes:
За коя Била става въпрос?
Да каза , иначе как да разбера ! Магазина е в кв.Левски , Комплекс Вива .
Споко бе, те са си ги избили от заплеси като мене... :)
Сега купи на кучето още два салама, бонус.:Drinks:
Човече, за между лев и лев и осемдесет килото, в зависимост от къде ги вземаш, можеш да намериш натурални вкусни пилешки шийки и фенери - няма нищо по-хранително и вкусно за гадините от истинската плът, барабар с кокалите и хрущялите. Това го казвам, щото имам котка и хруска сурови шийки като солетки и фенери като вафлени кори. Преди й вземах кренвирши и някакви умряли шунки - хем по-скъпо, а и с недобра хранителна стойност.
Редовен номер на Тмаркет :))Изобщо не ходя да пазарувам вече от там , трябва да си водиш записки и да сравняваш на касата .
Цитат:
Първоначално публикувано от
kalcheff1
Човече, за между лев и лев и осемдесет килото, в зависимост от къде ги вземаш, можеш да намериш натурални вкусни пилешки шийки и фенери - няма нищо по-хранително и вкусно за гадините от истинската плът, барабар с кокалите и хрущялите. Това го казвам, щото имам котка и хруска сурови шийки като солетки и фенери като вафлени кори. Преди й вземах кренвирши и някакви умряли шунки - хем по-скъпо, а и с недобра хранителна стойност.
Колега , тоя път съм го минал и то с пуешки джигер , свински кокали , не само пилешки , но в жегата е добре да се сваряват , а не ми се занимава . Котка също съм имал , но тя яде къде по малко от сегашния ми звяр .
Но аз какво исках да напиша , а вие къде ме пратихте . Само споменах , че салама ( иначе аз ги избягвам ) е за кучето и се почна . Това е то типичен БГ форум .
Цитат:
Сега купи на кучето още два салама, бонус.:Drinks:
Май ще трябва , това си бяха неговите пари . :))
Цитат:
logic
Но аз какво исках да напиша , а вие къде ме пратихте . Само споменах , че салама ( иначе аз ги избягвам ) е за кучето и се почна . Това е то типичен БГ форум .
Накрая ще завършим и с политика :cool: че за всичко това е виновен Станишев и тройната коалиция :))
Всичко и свършило в полза за теб благодарение че си купил един артикул и си се усетил - а ако беше пазарувал и други работи - едва дали да си обърнал внимание .
моят белгиец как ядеше агнешки гръклянииии... :)
Цитат:
jonov
...........Всичко и свършило в полза за теб благодарение че си купил един артикул и си се усетил - а ако беше пазарувал и други работи - едва дали да си обърнал внимание .
Напротив , не беше само един артикул , но имам навик да си проверявам сметката на касата след като съм си я сметнал ( грубо) , обикаляйки из магазина .
- - - - - - - - - -
Цитат:
FearMe
Моят белгиец как ядеше агнешки гръклянииии... :)
Като мойта немкиня , като солети и в големи количества .