както работиш за себе си така да работиш и за клиентите си. :ole :bravoЦитат:
Първоначално публикувано от jony
Наздраве. :Drinks:
Преглед за печат
както работиш за себе си така да работиш и за клиентите си. :ole :bravoЦитат:
Наздраве. :Drinks:
Здравейте. Трябва ми хис M68298 за Hitachi RAS-32CNH2. Ще се радвам, ако някой откликне. :Drinks:
Ето го хиса на лични неможе да се прикачва.
Днес минавах през Хасково и колега ме насочи към магазин за резервни части за климатична техника.Доста добър асортимент от всякакви "джаджи"! Намира се в кв.Орфей под бл.14.
телефон 038/663389- Искра се казва момичето в магазина.Има доста наличности, а и изпълняват и заявки -все пак Хасково е на един хвърлей до Турция!
хис M68298 вече е намерен благодарение на VeleV.Klima :Drinks: Сега ми трябват за същата машина STA304A - 8 крачета - 2 броя и драйвер 922 - 8 крачета - 1 брой. Благодаря предварително на отзовалите се.
STA 304а имам само едно, оптрони РС 922-колкото искаш. Остава да договорим цена. Лека вечер.
На някой да му се намира IPM PS 21245 - E или от къде да си закупя ?
Това от какъв климатик е?Цитат:
Аз пък търся STK65065MK3 за Nacional.
Ps 21245 е от LG инвертер , ще проверя утре за твойто МК3 , имах преди време
Еи тия работи на някои ако му трябват тук на ЛС или Ramzes20@abv.bg
http://zmiori.snimka.bg/automobiles/lupi.458476
Някой знае ли колко струва ориентировачно четерипътник за Hitachi RAC 10EH1
Е ти във всяка тема ли ще питаш едно и също...?
Здравейте, от доста време чета та дойде време и аз да пиша вече.
Търся GTR-npn MG30G6EL2 30А на тошиба/и стар/ или алтернатива от 18-ка на 30А и компресор на фуджицу 12-ка на 100в или инфо за пружината на клапана, ако някой е отварял. Благодаря за отговорите.
Търся компресор за хитачи ras\rac35yh4.Проблема е същия като на предните постове на колегите вдига 15-17 бара и изходящятата температура е 23-24 градуса и до там.Имам и още един въпрос комресора може ли да бъде от друга марка или въобще имали съвместим или трябва да бъде от същата марка и модел?
Не ти трябва компресор.Гаранция,че е здрав.Поднови софтуера на епрома.Ако няма от къде да го вземеш пиши ми на aki_vas@abv.bg