много ясно че е китайска консервена кутийка ,аз за това не смея да го отварям без да имам друг,а на Фуджитсу поне са читави лагеритеЦитат:
Първоначално публикувано от jori
Преглед за печат
много ясно че е китайска консервена кутийка ,аз за това не смея да го отварям без да имам друг,а на Фуджитсу поне са читави лагеритеЦитат:
Първоначално публикувано от jori
165 лева срок на доставка за indoor fan motor веднага след празниците (Нова Година) другата седмица държавата спира;( Моля за потвърждение за да се направи поръчка
можеш ли да му кажеш парт номера , сигурно ли е че ще стане за тоя модел
точно за този модел е пробвах за е9DKE различни са на тези с кислорода всичко им е различно. Точно твоя цитиран по-горе парт номер е
ами заръчвай го после можеш да ми го пуснеш с наложен платеж като дойде ,благодаря ти предварително
аз търся вентилатор за външно тяло (може без перка) за панасоник CS-YW12DKE
След Нова Година има outdoor fan motor за Panasonic CU-YW 12DKE- 135 лева, за поръчка моля потвърждение, Alexi това другото къде трябва да се прати?
Имаме и:
Corona CSH-282T
мисля, че темата е важна, защо не я забучите да стои винаги най-отгоре.
Важна е за тези които се мъчат да закърпят положението !!! тези които ги търсят и предлагат за учебна цел добре, ама сигурно ще има и такива които вместо нови ще слагат стари части.Цитат:
Първоначално публикувано от py4
Пък за хората които не разбират и искат нови части ще плащат за тях ама ще вземат стари - БЪЛГАРСКИ НОМЕР ОТ ВРЕМЕТО НА "БАШ МАЙСТОРА"
търся за мултисплит четирипътник или рапределител за собствени нужди - ще експериментирам
И може би темата трябвя да се прекръсти "части втора употреба"
Влез в някой маг за резервни части за климатици и хладилници,струва 30-40 лв за мощности до 5 КВт..Не вземай стар 4пътник в никакъв случай.И да те предупредя,че монтажа му е специфичен и не става много за " експериментиране".
добре благодаря за професионалния отговор, ще си купя нов.Цитат:
Първоначално публикувано от vanko68
А нали щеше да ми пращаш схеми и да направим с теб бизнеса, какво стана. Защото идеята за решаване на проблема е твоя.
търся компресор за 12-ка на фреон 22 - втора употреба
Поне кажи от каква машина за ориентир
търся вътрешна платка за панасоник uw12hke