Необходима ми е компетентна помощ за избор на климатик!
Здравейте!
Необходимо ми е компетентна помощ за избор на климатик за помещение 21м3.Разглеждам варианти на климатици :Daikin 28КTNV, DAIKIN S25HTSS , MITSUBISHI MSZ-SV289 , MSZ FD35 VA,TOSHIBA RAS-B10SKVP-E/RAS-B10SAVP-E Super DaiSeiKai , RAS-2829D SUPER DAISEIKAI .
Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2010 г.
21 m3? Т.е. около 8 m2? Сигурен ли си?
Цитат:
Първоначално публикувано от deian
21 m3? Т.е. около 8 m2? Сигурен ли си?
О, извинявайте за грешката!Става въпрос за 21м2
Моето мнение е Дайкин КТНВ
TOSHIBA RAS-B10SKVP-E/RAS-B10SAVP-E Super DaiSeiKai
:ole
Oще един глас за RAS-B10SKVP-E/RAS-B10SAVP-E Super DaiSeikai.
ТОШИБА-та, без замисляне.
Цитат:
Първоначално публикувано от edi1
ТОШИБА-та, без замисляне.
+1 :)
Re:Daikin - мнения за моделите на тази марка
Здравейте , на всички позитивно мислещи.Пиша повторно,т.к. бе анулирана темата , която отворих ,вероятно от модератор.Разбира се без да знам защо .И никой не си направи труда да го поясни.Типично за манталитета , който отличителна черта за Балканите.Та да премина към въпроса: Кои от тези модели са най-добрия избор , на който бих помолил компетентните да помогнат.Помещението е 21м2
Daikin 28КTNV , MITSUBISHI MSZ-SV289, MITSUBISHI MUZ-SS288-W, TOSHIBA RAS-2829D SUPER DAISEIKAI, Toshiba RAS-B10SKVP-E DAISEIKAI.
Redasi, Daikin 28КTNV ще ти свърши работа. Добър модел, но без допълнителни екстри. Двете митсубишита не ги напъвай за това помещение...Ще ти свършат работа, но не са подходящия избор.Тошибата, японската ще ти свърши работа, но между нея и RAS-B10SKVP-E бих избрал второто.
Цитат:
Първоначално публикувано от Aleksandars
Redasi, Daikin 28КTNV ще ти свърши работа. Добър модел, но без допълнителни екстри. Двете митсубишита не ги напъвай за това помещение...Ще ти свършат работа, но не са подходящия избор.Тошибата, японската ще ти свърши работа, но между нея и RAS-B10SKVP-E бих избрал второто.
Блогадаря ти за коректния отговор.
Не ти е анулирана темата, а е преместена в общата, защото питаш за различни модели не на правилното място.
http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg438934
И там ти отговорихме същото.
Re:Необходима ми е компетентна помощ за избор на климатик!
Събрани са вече въпросите по темата на едно място.