Daikin или FUJI (FTX25JV или RSA9LGC)
Първо , добър ден на всички съфорумци . Второ , да се извиня , за темата ако не е в правилният раздел.
Та имам един или нека кажем два въпроса :)
Първи : Колебая се между 2 климатика , DAIKIN FTX25JV/RX25JV (http://www.clima-logic.com/index.php/ftx25jv.html ) , а другия е FUJI RSA9LGC . Като в същия магазин , където е FUJI-то ми предлагат и DAIKIN FTX25JV1B .
Втори въпрос : Каква е разликата между тези два дайкина ???
Мерси за отговорите предварително
Re:Daikin или FUJI ( FTX25JV или RSA9LGC)
Няма разлика - това е едни и същи модел, просто FTX25JV1B е пълното изписване на модела.
Re:Daikin или FUJI ( FTX25JV или RSA9LGC)
В чичо ГООГЪЛ , като напиша пълното наименование , ми излиза инфо само не и на български език .
А относно колебанието ми между двата модела с разлика от 120лева , кой е по-добрия избор?
Re:Daikin или FUJI (FTX25JV или RSA9LGC)
Естествено че Дайкина.Деветките на Фуджито са много зле.
А я си кажи помещението, че да не стане с този FTX25J да искаш да топлиш нещо непосилно за него.
Мерси за отговорите !!!
Стаята е малка 4Х3 метра , с една външна стена и нова дограма.
Където и да ходих за климатици , все се опитваха да ми пробутат застояли Митсубишита или Тошиби , а за Дайкините само въздишаха . Та си направих извода , че хубавото само се рекламира ;)
купувай смело дайкина Днес ми го монтираха Окастрен е откъм екстри но е супер тих-мърка като малко коте От атаро е 1200 кинта с монтажа Чудя се кое тяло е по шумно Трябва да сложиш ръка на външното за да усетиш че работи -малко мерцедесче няма да съжаляваш!