Конвенционален General или инвертор Midea ?
Здравейте колеги ! Понеже бюджета е ограничен и избора се върти около Fujitsu ASH09UB ,или някоя от новите инвертори на мидея ,или в краен случай Daikin ATYN 25F .Стаята е 15 квадрата запад ,с пвц сравнително студена . Кой би вършил най добра работа за отопление и нисък разход ? Благодаря предварително !
Re:Конвенционален general или инвертор мидея ?
Ако съседните стаи също не се отопляват е добре да вземеш конвенционална 12-ка или 9-ка инвертор. Не се вижда и от кой град си. Това също има значение.
Re:Конвенционален general или инвертор мидея ?
От Търговище съм и тука е доста студена зимата .Съседните стаи са нулево отопление понеже е краен апартамента .
Re:Конвенционален General или инвертор Midea ?
Която и да е конвенционална 9-ка ще е малка за помещението. Трябва да е 12-ка.
Цитат:
Първоначално публикувано от valen1
+1
Цитат:
Първоначално публикувано от valen1
+1
Вземи си Fujitsu ASH12UB, разликата в цената с 9-ката е 60-70 лв. и ще ти свърши работа.
izvinqvam se pravopisa nqma kirilica !!! Za novite invertori na mideq nikoi nisto ne kaza? Parite sa ob6to.vzeto o edni i su6ti .
valen1: Повече не пиши с латински букви.
Може и инвертор на Midea, ако искаш да вземеш, но пак 12-ка трябва да е за твоето помещение.
Както и да го въртиш, за да го стоплиш това помещение трябва мощност. Или даваш много пари за хубава инверторна 9-ка изпълнена с EEV или вземаш хубава конвенционална 12-ка или инверторна такава изпълнена с капилярка, към които спадат и инверторите на Midea.
Аз съм за Fujitsu AOHR12LGC !
:2guns:
Евтин инвертор и хубав няма ,най доброто като ниска цена и качество от инверторите и fujitsu lgc, а за конвенционалните и китаиците имат много добри предложения за 400-500лева а още по добро fujitsu usb,или аналогичните и марки General , fuji.