Тия от АНТ по-добре не им обръщай внимание, цената зависи от състоянието на машината.
Преглед за печат
Тия от АНТ по-добре не им обръщай внимание, цената зависи от състоянието на машината.
Ето къде се крие разковничето,за ниските сметки за ток.И ако Г-н Велев го докаже с цифри,ще разбие напълно представите ни ,за японското чудо-наречено хипер инвертор.Май ще ни вървят машините за скрап,и ще окичваме стените с Мидеа,защото всеки обича да плаща по малки сметки.И тогава коп над 6,плазми,аспирация и прочие,ще вървят по дяволите. :tazЦитат:
Първоначално публикувано от VeleV.Klima
абе мидеята 12ка в офиса като включва лампата примигва .. бях я засякъл по-миналата зима в нормален зимен ден нощем под нулата денем над нулата и изразходва над 20 киловата за 1 денонощие ...Саньото ми се въртеше около 5-6 киловата тогава :))
Да знаеш само е 4 пъти по-голямо помещението дето го топли Мидеята иначе да е изхарчила на 1/2 на Саньото и то не за друго, а защото е била набримчена на 28гр :ole :ole :ole
Kлиматикът на, който съм се спрял е следният- "Фуджитсу", модел AS-E22R-W, AS-E25R-W, но кое е за вътрешното, кое за външното тяло, не си спомням, тъй като ги записах на едно хвърчащо листче! Та какво бихте казали за този модел?!? :help
Бих казал, че получаваш два климатика на цената на един. :tazЦитат:
Първоначално публикувано от djany_111
Иначе, всеки от тях сам по себе си е добър...
Искаш да кажеш, че са събирани от различни модели ли? Може би такава е практиката при втората употреба- да събират външни и вътрешни тела от различни модели, което пък малко ми се струва странно, но честно да си кажа не те разбрах, искаш да кажеш, че си струва ли?
Цитат:
Първоначално публикувано от djany_111
Външното и вътрешното тяло са от различни климатици! Практиката е само на някои фирми-изкупуват ги сигурно от скрап депата в Япония.Касап-а е веселяк(по принцип и е де факто)...
И двете тела които си посочил са означения на вътрешни тела, едното е 22ка, а другото е 25ца В - означава бяло. Външните тела са AO-E22R и AO-E25R на тия вътрешни. Модела им е 2006г :
http://translate.googleusercontent.c...-bz7Hak0aWF9EA 22ка
http://translate.googleusercontent.c...rEWaI4am2lf2sw - 25ца
Според мен отиди отново там и виж дали не си объркал надписите на вътрешното и външното тяло :)
Благодаря на всички отзовали се! Какъвто е- такъв! Всичко е късмет! При всички положения, предпочитам японски втора употреба, отколкото нови китайски дръвчета!!! :2guns: