Избор на Климатик до 550 лв. с монтаж
Колебая се между 2 климатика:
HAIER HSU-09RF03/R2 и NEO ACS-EQC09LIH
Дилемата е следната. HAIER-а се продава с монтажа за 470 лв. съвсем малко по- неефективен от NEO-то и е с 3 години гаранция.
NEO-то се продава за 380 лв. без монтаж и е с 2 години гаранция, но е с 110 вата по ефективен от HAIER.
Ще го ползвам климатика само за охлаждане.
Какво бихте ме посъветвали за тези 2-та?
Благодаря!!!
Re:Избор на Климатик до 550 лв. с монтаж
Аз бих ти препоръчал да разгледаш и Мидеите, но са малко по-скъпи. А ако държиш да е в тези суми, тогава Хайера (поне гаранцията му е 3г.)
Препоръчаха ми Midea MSV1-09HRN1, ама е 455 лв. без монтажа. Имам едно питане за вибрационните тампони, които се поставят на външното тяло. Дали е необходимо за 9-та климатик? Четох мнения, доста противоречиви са.
Цитат:
Първоначално публикувано от loadmaster
Препоръчаха ми Midea MSV1-09HRN1, ама е 455 лв. без монтажа. Имам едно питане за вибрационните тампони, които се поставят на външното тяло. Дали е необходимо за 9-та климатик? Четох мнения, доста противоречиви са.
В този случай подминаваш бюджета с около 40-50лв. Модела е по-добър от другите два. Вибрационните тампони не са излишни (още 5-10лв), защото обикновено не са включени в цената на монтажа.
MIDEA-та наклони везната. Но тампоните прочетох, че са 30-тина лв. Или е по- добре да си ги купя сам от някъде за 10 лв?
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1306253110[/time]_________________________________________________
Попаднах на друга MIDEA която е по- евтина и също толкова ефективна ето я: http://brosbg.com/Midea-MSR-09HRN1-product-1869
Това е първата за сравнение: http://brosbg.com/Midea-MSV1-09HRN1-product-959
12ка Нео за 460лв с монтажа устройва ли те?
с риска да те засегна,но за тези пари ще имаш всичко друго но не климатик.по-добре си ги спести или събери още.защото следващата ти тема ще бъде-защо не топли климатика,а харчи много ток.
Цитат:
Първоначално публикувано от loadmaster
Колебая се между 2 климатика:
HAIER HSU-09RF03/R2 и NEO ACS-EQC09LIH
Дилемата е следната. HAIER-а се продава с монтажа за 470 лв. съвсем малко по- неефективен от NEO-то и е с 3 години гаранция.
NEO-то се продава за 380 лв. без монтаж и е с 2 години гаранция, но е с 110 вата по ефективен от HAIER.
Ще го ползвам климатика само за охлаждане.
Какво бихте ме посъветвали за тези 2-та?
Благодаря!!!
Дундурма четеш ли целите постове или само последния? Защото човека ще се охлажда само с него.
извинявам се за грешката,но много пъти колеги са питали само за охлаждане,пък после се използва и за отопление.