Re:Помогнете ми с избора на 2 климатика за лятото ???
Цитат:
Първоначално публикувано от Georgi Penchev
Все пак ми трябват за стаи които се дават на почиващи ,не ми трябва кой знае какъв дизайн а по-ниска цена ???
Ей, Georgi Penchev ние почиващите ,не заслужаваме ли нещо по добро?Няма да ни третирате като дойни крави само я?Я слагай дайсекайки ,че можем да те посетим-знае ли човек , по кои неведоми пътища ще тръгне... :))
Ами може нищо не се знае ако те отведе пътя към Ахтопол може и ракия да пием заедно както правя аз със почиващите Крайморска 13 реторант Тихата Лагуна :Drinks: :Drinks: :Drinks:
На шега, на майтап, наистина помисли за нещо на което ще можеш да разчиташ през горещите месеци, за да не се окаже, че в даден момент нещата издишат. Знаеш, че при такива ситуации, и ти няма да си доволен от резултата.
Ако държиш толкова на цената вземи си NEO ACS-EQC12LIH намира се за около 420лв
тц тц тц как ти дойде на ум точно за NEO :)) Грабвай 2 Mидеи и ще останеш доволен.Нека са 12-ки/MSV1/,че може да ти потрябват и за отопление.
Да идват ми гости и зимата и ще служат и за отопление някой път , та кой модел MSV те ли стават и за отопление ??? или ?
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1306915560[/time]_________________________________________________
MS9A-12HRN1 и MS9A-12HRN1 по лоши ли са за отопление ?
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1306912200[/time]_________________________________________________
MSV1-12 ка дайте идея откъде да ги поръчам и на каква цена да се оглеждам ???
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1306908776[/time]_________________________________________________
Midea MSV1-12HRDN1 е по-скъп от Midea MSV1-12HRN1 каква е разликата ?
HRDN1 е инверторна машина.
Midea е по-добра имат 5 години гаранция в момента и с резервните части нямат проблем за разлика от Neo, но цената е малко по-висока на midea.За това си прецени дали да дадеш около 200лв. повече за двата климатика. Първите че три където ви предлага Velev.klima са добри.
Говориш за тези модели MIDEA MS9A-12HRN1 и MIDEA MS9A-12HRN1 нали така ? Kаква разликата им с MIDEA MSV1-12HRN1 казват че MSV ставал и за отопление освен това с какво ги превъзхожда чисто технически (външния вид за мен не е от значение) ????
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1306919753[/time]_________________________________________________
Velev цените за а5 и 16 са много добри при теб ,мъча се да намеря някоя фирма по близо до Ахтопол на тия цени и немога да намеря дай някой твой колега който да е от нашия край ???
Цитат:
Първоначално публикувано от diksanal
Ей, Georgi Penchev ние почиващите ,не заслужаваме ли нещо по добро?Няма да ни третирате като дойни крави само я?Я слагай дайсекайки ,че можем да те посетим-знае ли човек , по кои неведоми пътища ще тръгне... :))
Това ми напомня почивката в Гърция преди години там всички климатици бяха made in Japan и се ползваха само за лятото гърците не са глупави да си купуват евтини климатици.....
Цитат:
Първоначално публикувано от Georgi Penchev
Velev цените за а5 и 16 са много добри при теб ,мъча се да намеря някоя фирма по близо до Ахтопол на тия цени и немога да намеря дай някой твой колега който да е от нашия край ???
Другият вариант-каниш Велев за няколко дни при теб,като го настаняваш в югозападна стая-да я напича цял ден слънцето-и там монтирате,тъкмо да ги тествате.И ако на другия ден е в кондиция за монтаж на другия климатик-изборът е бил сполучлив.Ако дреме при монтажа от недоспиване(но не от препиване) да си ги товари обратно...и може да му помахаш за лек път. :Drinks: :-memnon
:ole Ей на това му викам идея и тест за човека :god
Не е проблем да ти го докарам и монтирам, монтирал съм в Поморие проблема е че горивото стана скъпо. А ти не си никак близо.
Цитат:
Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Не е проблем да ти го докарам и монтирам, монтирал съм в Поморие проблема е че горивото стана скъпо. А ти не си никак близо.
Велев време е вече да откриеш клонове и на юг :Drinks:
Придържайте се към темата,това не е чат канал!
Следващите постове,нямащи отношение към въпроса,ще се махат!