Re:Сапун на питата на климатика
Цитат:
Първоначално публикувано от glowndark
Иначе се сетих как ще стане натурален ароматозатор, но е малко по трудоемко да се направи...
Накратко - билки(мащерка, липа, люляк...) във торбичка от плат...
Mай сериозно си е решил тази работа glowndark ?Според мен остави тези торбички,а по добре се свържи с някоя розоварна и използвай маслата им -примерно розово,от лавандула,като можеш да ги ползваш разредени или концентрат-ефектът ще е дълготраен и чудесен аромат,а и най-важното-никаква химия! :Drinks:
...аз го измислих :ole... натикай в няколко чорапа (по възможност мръсни) малко настърган сапун и ги метни отгоре на климатика! Тряба се получи нещо! :)
Сега сериозно - аз на моя климатик му слагам от тези евтините-ароматизираните картончета за 0,6-1лв. ... и усещам миризмата им 2-3 седмици!!!
Да и аз сложих веднъж. Но не искам химически ароматизатор...
Аз пък си удължих тръбата на аспирацията с един маркуч и го заврях в цветната леха, в градината. :taz
Само кучето да не завлече края на маркуча във външния клозет. :)
Цитат:
Първоначално публикувано от rist
Само кучето да не завлече края на маркуча във външния клозет. :)
Нема страшно, и нужника ни е с аспирация! :))
Цитат:
Първоначално публикувано от Kasap
Нема страшно, и нужника ни е с аспирация! :))
Хмм...аспирация+електрификация- и нужника да не замирише на комунизъм? :-memnon
Толкова много като искаш естествен аромат, купу си някое етерично масло, капни върху филтрите или върху вече изветряло катронче от климатик, миризмата е трайна,а и жената като арома терапия може да го ползва :). Цената на етеричните естествени масла е около 2-3лв за 20мл. и се продават във всяка аптека или парфюмерия.