Re:Бърза класация за Кредит Енергийна Eфективност
Аз нито този Дайкин, нито това Фуджицу ще ти препоръчам. Айде поне ако ще е Фуджицу Дженерал да не е LKC, а LEC! Пак е зле, но не чак толкова.
Иначе аз съм с 3 ръце за GE-VA серията на Мицубиши. Честно казано ако е само за 40-те м3, можеш да се разминеш и с 25-цата според мен, но да си спокоен и да опитваш да си правиш експериментите да топлиш още обем, слагай GE35VA.
Цитат:
Първоначално публикувано от doxr
В крайна сметка утре тр да избера м/у две машини:
GENERAL ASHA12LK за 1250лв >><< DAIKIN FTX35JV за 1500лв
Какво бихте ме посъветвали.. може всеки да даде гласа си :ole
Не съм капацитет в тази област, но изборът ти наистина май не много добър :cheesy:
Цитат:
Мисля да взема с Кредит Енергийна Eфективност 1 машина и уж да спестя 20% от цената (които лихвите ще ми вземат ) :embarrassed:
Колкото е по-малък срока на изплащане, толкова по-голям е кярът от цялата гимнастика с този вид кредити. Може да платиш даже доста по-малко и то разсрочено(но за кратък период), отколкото ако плащаш кеш без банков кредит, но всичко е въпрос на преценка и на финансови възможности.
Цитат:
Първоначално публикувано от rist
Ако на последната позиция си имал предвид FTXS35J, аз бих ти препоръчал него.
Уви, не е 'S' там цената е друга..знам че са уж чешки, а колко са ПРОФЕШЪНЪЛ..вие знаете по-добре.
doxr, в крайна сметка кой модел избра?
Цитат:
Първоначално публикувано от gnf
doxr, в крайна сметка кой модел избра?
Все още не съм..но сега се ориентирам към General Fujitsu ASHG 12 LECA
Направо се обърках от мнения.. а и онези в сервиза ми вкараха мухата за по евтиния ASHA12LK ...нз от първия ли нямаха..кол-ва ли чистеха..
Но засега фаворит ми е LECA-та.
Айде, че студа идва, да не мръзнеш, докато умуваш. :Drinks:
Цитат:
Първоначално публикувано от edi1
Айде, че студа идва, да не мръзнеш, докато умуваш. :Drinks:
Има нещо такова..но така или иначе не мога сега да свърша работа, така че не ми пречи да си изясня картинката оттук :)
Доколкото разбрах ЛЕК-ата е по-добра от евтиния Дайкин 35. А дали има Мицибуши от гореизброените, което е по-добро от ЛЕК-ата..освен ГЕ-то, разбира се. :undecided:
От тези няма.Дай само в единия форум, че се повтаряме. :Drinks:
Ами това ще е - General Fujitsu ASHG 12 LECA за 1350лв
Ако някой за ТИЯ пари мож предложи по-добро - нека опита :)
Ти май изобщо не си прочел темата и кой какво ти е предложил, но парите са си твои, давай ги за каквото искаш.
Човека свали много бюджета докато размисляше.Сведе избора до две машини, ама поне избра третата, че с предните две не знам..... :)
Цитат:
Първоначално публикувано от gnf
Ти май изобщо не си прочел темата и кой какво ти е предложил, но парите са си твои, давай ги за каквото искаш.
А ти май само спамиш..gnf, има и други теми, ако тази не ти е интересна, но поне за 1 си прав - парите са си мои, и са ми достатъчно скъпи.
Цитат:
А ти май само спамиш..gnf, има и други теми, ако тази не ти е интересна,
+1 Жалко, че отвреме-навреме някой се вслушва в съветите му и рискува да се сдобие със свестен климатик.
Цитат:
Първоначално публикувано от Kasap
+1 Жалко, че отвреме-навреме някой се вслушва в съветите му и рискува да се сдобие със свестен климатик.
Дообре, Kasap..какво препоръчахте..? Кое е по-добро от посоченото - за 1350лв?!
Re:Бърза класация за Кредит Енергийна Eфект