-
дайкин уруру сарара
Има ли някой недоволен от климатик уруру сарара?
наистина ли ефикасно се освежава въздуха в стаята.
Имам дете с алергия към мухъл и влага и поради тази причина се двоумя дали да не сложа такъв в хола .Двоумя се между уруру сарара и дайкин.
Моля за мнения само хора които наистина имат в дома си такъв климатик.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1329242677[/time]_________________________________________________
грешка-двоумя се между уруру сарара и мицубиши хеви
-
Re:дайкин уруру сарара
Вили, ти задаваш въпроси, но не четеш, това, което ти отговаряме. Ururo-то не е лошо, но това за свежия въздух е по-скоро рекламен трик. За дете с алергия търси климатик с плазмен филтър и йонизатор. Ако си случила да живееш и до натоварена улица забрави за свежия въздух.
-
Разкошен климатик,стига да не ползваш стримера и разните недомислени екстри.
-
За мухъл и влага по-добре обикновен климатик + някой тих обезвлажнител с компресор да работи постоянно.
-
За дете с алергия - японска тошиба, завършваща на DR.
-
-
FD на МЕ+качествен влагоуловител
-
Съжалявам за ОФФ-а ми, ама щом имаш такъв проблем, първо започни с друго - А и Б-то - запознай се с вида строителство в което си, изолирай се качествено ( без термомостове) и се отоплявай равномерно и постоянно - тогава може би няма да ти е необходим климатик с контрол. Според мен, и знанията които съм събрал с четене - стаите от ГКартон (понеже гипса регулира влажноста донякъде и в някъкви граници ) един влагомер ( качествен ) и малко знания как да си регулираш влажността и си готов....